Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λαμία: Οδηγός απορριμματοφόρου έσωσε νεογέννητα γατάκια

Τα "συγχαρητήρια" του Δημάρχου Λαμιέων

17 Ιουνίου 2021 15:48
Λαμία: Οδηγός απορριμματοφόρου έσωσε νεογέννητα γατάκια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λαμία: Το θέμα δημοσιοποίησε εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων για τον νομό Φθιώτιδας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Λαμιέων, σώζει όσα γατάκια βρίσκει πεταμένα σε κάδους ενώ αναλαμβάνει και τη φροντίδα τους και τα περισσότερα τα υιοθετεί.

Ο υπάλληλος λοιπόν, βρήκε χθες στο Παγκράτι του Δήμου Λαμιέων, την ώρα που εργαζόταν στη συμβολή των οδών Βουρτσελά και Καλαβρύτων -μέσα σε χαρτοκούτι και πίσω από τους κάδους – έξι νεογέννητα γατάκια. Τα τέσσερα με κλειστά ματάκια, ενώ τα άλλα δυο λίγο μεγαλύτερα. Επίσης, δες τον πρώτο πρωθυπουργικό σκύλο που είχε ποτέ η Ελλάδα.

Πριν δυο εβδομάδες είχε βρει ένα γατάκι πεταμένο μέσα στον κάδο στη συμβολή των οδών Βουρτσελά και Πρεβέζης, το οποίο μεγαλώνει με τη βοήθεια της κόρης του. Στο σπίτι του έχει και άλλα ζώα από προηγούμενες διασώσεις. Τώρα, ψάχνουν γατομαμά για τα νεογέννητα και οποιαδήποτε βοήθεια για τον άνθρωπο αυτό, που έκανε την καλή αυτή πράξη.

Λαμία: Οδηγός απορριμματοφόρου έσωσε νεογέννητα γατάκια

Δήμαρχος Λαμιέων: «Είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί»

Οταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ενημερώθηκε για τη δράση του οδηγού από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί και να τον ευχαριστήσει, δηλώνοντας ότι ο Δήμος και ο ίδιος προσωπικά θα είναι διπλά του για όποια βοήθεια χρειαστεί για τη φροντίδα των ζώων.

«Είναι τιμή για το δήμο μας να έχει τέτοιους εργαζόμενους, που μέσα από την καθημερινότητα με τις πράξεις τους δείχνουν τον πολιτισμό μας. Θα είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί….», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μπήκε σε κάδο και έσωσε πανέμορφο κουτάβι

Ο δημοφιλής ηθοποιός άκουσε το κλάμα ενός κουταβιού, περνώντας δίπλα από έναν κάδο ανακύκλωσης, κάτι που τον οδήγησε να μπει μέσα σε αυτόν για να σώσει το τετράποδο. Το κουτάβι, αν και αρχικά τρομοκρατημένο, έδειξε αμέσως χαρούμενο που κατάφερε να απεγκλωβιστεί από αυτήν την κατάσταση.

Στον Βόλο βρίσκεται με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μόλις χθες βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και η σύζυγός του ανήρτησαν στο Instagram το βίντεο από την στιγμή που βρήκαν τον κουτάβι:

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… Σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????», διερωτήθηκε.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Λίνα Πρίντζου, έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο, μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… Η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share