Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έμειναν κάγκελο στη Μύκονο: Το χρυσό γιοτ που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο νησί!

Καταραμένη φτώχεια!

16 Ιουνίου 2021 12:18
Έμειναν κάγκελο στη Μύκονο: Το χρυσό γιοτ που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο νησί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ολόχρυσο γιοτ έκανε την εμφάνισή του στη Μύκονο. Το νησί των ανέμων είναι γνωστό ότι αποτελεί πόλο έλξης τους καλοκαιρινούς μήνες αφού είναι από τα πλέον δημοφιλή νησιά της ελληνικής επικράτειας.

Το σούπερ γιο «Khalilah» έκανε την εμφάνισή του στον κόλπο της Ψαρρούς στη Μύκονο και έγινε αντικείμενο συζήτηση. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξεκίνησαν να το τραβούν φωτογραφίες και βίντεο.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του αλλά και το χρυσό του χρώμα, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Σύμφωνα με το mykonoslivetv το εντυπωσιακό σκάφος ναυπηγήθηκε το 2015 στην Αμερική, έχει μήκος 49 μέτρα και πλάτος 11 μέτρα, ενώ η συνήθης ταχύτητά του είναι 20 κόμβοι. Μπορεί να φιλοξενήσει 11 επιβάτες σε πέντε σουίτες, τους οποίους εξυπηρετούν τα 9 άτομα του πληρώματος.

Για να μπορέσει κανείς να κάνει μία κρουαζιέρα με το γιοτ «Khalilah» θα πρέπει να έχει γερό πορτοφόλι. Το σούπερ γιοτ ενοικιάζεται από 255.000 έως 265.000 ευρώ την εβδομάδα.

Δείτε με την ευκαιρία και το μαγευτικό σούπερ γιοτ του Μπιλ Γκέιτς! Το αστρονομικό ποσό που έδωσε… (photos)

Το γιοτ-γίγας του 1,1 δισ. ευρώ με την κρεβατοκάμαρα των 275 τ.μ. – Το μεγαλύτερο του κόσμου

Στα ναυπηγεία της Αμερικής, οι σχεδιαστές πλοίων και οι εργάτες δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρώσουν την κατασκευή του Triple Deuce, του μεγαλύτερου γιοτ στον κόσμο.

Η κατασκευή του τρομερού αυτού σκάφους κοστίζει 1,1 δισ. ευρώ, καθώς ο -αγνωστός προς το παρόν- ιδιοκτήτης θέλει να είναι ο κάτοχος του μεγαλύτερου γιοτ στον κόσμο. Μετά το πέρας των εργασιών το σκάφος θα έχει μήκος 222 μέτρα, γεγονός που το κάνει μεγαλύτερο και από ένα κρουαζιερόπλοιο. Με επτά καταστρώματα, δύο πισίνες και μια τεράστια κρεβατοκάμαρα 275 τετραγωνικών μέτρων, το σκάφος πολυτελείας θα βάλει τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη, για αυτούς που θα θέλουν να το ξεπεράσουν.

Το γιοτ-γίγας του 1,1 δισ. ευρώ με την κρεβατοκάμαρα των 275 Τ.Μ.



Ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας, Κρεγκ Τιμ, δηλώνει: «Ο πελάτης μας ήθελε να κατασκευάσουμε το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, το οποίο θα μείνει αξεπέραστο για πολύ καιρό. Δεν θέλει να χάσει την πρώτη θέση σύντομα». Προς το παρόν, το πιο μεγάλο γιοτ στον κόσμο είναι το Αzzam, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με μήκος 180 μέτρα και ισχύ κινητήρα 94.000 ίππων, που το βοηθάει να πιάσει υψηλές ταχύτητες.

Τα τρία μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο τα οποία θα επισκιάσει η άφιξη του Triple Deuce:

Το γιοτ-γίγας του 1,1 δισ. ευρώ με την κρεβατοκάμαρα των 275 Τ.Μ.
Αzzam, 180 μέτρα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share