Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός υπάλληλος ξενοδοχείου!

Τι πραγματικά συνέβη;

16 Ιουνίου 2021 12:12
Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός υπάλληλος ξενοδοχείου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή άφησε εργαζόμενος της βραδινής βάρδιας σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιος από τους πελάτες του ξενοδοχείου τον αναζήτησε χωρίς να μπορεί να τον βρει με τον άνδρα να εντοπίζεται τελικά χωρίς τις αισθήσεις του έξω από κάποιο δωμάτιο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Τραγωδία στα Ιωάννινα

Νεκρή εντοπίστηκε η 70χρονη που αγνοούνταν στα Ιωάννινα

Δυστυχώς νεκρή εντοπίστηκε η 70χρονη που αγνοούνταν από τις 7 Μαΐου στα Ιωάννινα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η ίδια σε επικοινωνία που είχε με τους οικείους της, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, ανέφερε ότι βρίσκονταν στο χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντές πραγματοποίησαν έρευνες και σε άλλα σημεία όπου υπήρξαν μαρτυρίες για την παρουσία της χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο ίχνος της, μέχρι την Τρίτη το πρωί, οπότε και εντοπίστηκε νεκρή σε χώρο πλησίον του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου παλαιότερα υπήρχε η χωματερή. Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία, νεκροτομή.

Νεκρή εντοπίστηκε η 70χρονη που αγνοούνταν στα Ιωάννινα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share