Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νιόπαντρο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη μοίρασε γεύματα σε άστεγους αντί να κάνει γαμήλιο γλέντι! (video)

Μοναδική χειρονομία αγάπης

16 Ιουνίου 2021 10:29
Νιόπαντρο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη μοίρασε γεύματα σε άστεγους αντί να κάνει γαμήλιο γλέντι! (video)

Σε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη όσο και φυσικά αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ένα νιόπαντρο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί για γαμήλιο γλέντι έκανε... το τραπέζι στους άστεγους! Καμία σχέση δηλαδή το συγκεκριμένο story με αυτό του πλούσιου γαμπρού, που έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να τον απατά!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος και η Μαρία, παντρεύτηκαν μετά από έναν χρόνο αναβολής, λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού και ο γάμος τους ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστός, αφού αντί για γαμήλιο γλέντι, αποφάσισαν να μοιράσουν γεύματα αγάπης σε άστεγους της πόλης.

Γεύματα σε άστεγους

Σε συνεργασία με την «Εθελοντική Διακονία Αστέγων» και τη βοήθεια της Κυριακής Φράγκου, την Κυριακή 6 Ιουνίου, μετά το πέρας της τελετής, το ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε άστεγους, μοιράζοντάς τους τις επιπλέον μερίδες φαγητού που είχε παραγγείλει.

«Όταν νιώθεις πραγματικά τόσο μεγάλη χαρά, θέλεις να τη μοιραστείς. Όχι μόνο με τους παρευρισκόμενους, αλλά και με όσους το έχουν ανάγκη», υπογράμμισε η Μαρία, ενώ μιλώντας για τον γάμο τους, επεσήμαναν πως ήθελαν πολύ να μοιραστούν τη χαρά τους με όλον τον κόσμο γι΄ αυτό και θέλησαν να προσφέρουν σε όσους το είχαν ανάγκη.

Δείτε βίντεο με ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο θέμα:

«Καυτή» τραγουδίστρια τράβηξε όπλο σε γαμήλιο πάρτι! (Video)

Το απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια ενός γαμήλιου γλεντιού, προκαλώντας αντιδράσεις...

Στα Βαλκάνια και ειδικά στις χώρες της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, τα γαμήλια γλέντια θυμίζουν κάτι από Κρήτη... Ματωμένος γάμος στη Κρήτη: Πανικός λίγα μέτρα δίπλα από τη νύφη και τον γαμπρό!

Βγαίνουν όπλα και υπάρχουν πυροβολισμοί για χάρη του γαμπρού και της νύφης, όμως αυτό που έγινε στην Σερβία δεν είχε προηγούμενο.

Αντί το όπλο να το βγάλει κάποιος συγγενής του ζευγαριού ή ακόμα και το ίδιο το ζευγάρι, το είχε η τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της γιορτής.

Την ώρα λοιπόν που έλεγε το «Volim Momke Koji Piju Rakiju» (σ.σ. Μου αρέσουν οι άνδρες που πίνουν ράκια), είχε ένα περίστροφο στην ζώνη της, το έβγαλε και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Γυναίκα πυροβόλησε το σύζυγό της την πρώτη νύχτα του γάμου της: Είχε κρύψει το όπλο στο νυφικό!

Γυναίκα πυροβόλησε το σύζυγό της την πρώτη νύχτα του γάμου της: Είχε κρύψει το όπλο στο νυφικό!

Με χειροπέδες ενώ φορούσε ακόμη το νυφικό της, βρέθηκε μια 25χρονη γυναίκα στο Τενεσί των ΗΠΑ αφού δεν είχε περάσει αρκετή ώρα από την τέλεση του γάμου και εκείνη έβγαλε όπλο και απείλησε τον μόλις λίγων ωρών σύζυγό της.

Η 25χρονη Kate Elizabeth Prichard, μετά τον γάμο πήγε μαζί με τον αγαπημένο της σε ένα μοτέλ για να περάσουν την πρώτη τους νύχτα. Και οι δύο, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ πελάτες του μοτέλ τους είδαν να τσακώνονται κατά την είσοδό τους σε αυτό.

Όταν μπήκαν στο δωμάτιο συνέχισαν τη λογομαχία και τότε η 25χρονη φέρεται να έβγαλε από το νυφικό της ένα όπλο, 9 χιλιοστών -που προφανώς είχε επιμελώς κρύψει- ακούμπησε την κάννη στον κρόταφο του άντρα της και τράβηξε την σκανδάλη.

Το όπλο, ευτυχώς, δεν ήταν γεμάτο αλλά αφού το διαπίστωσε, έβαλε σφαίρες στη θαλάμη και πυροβόλησε στον αέρα ενώ άτομα που βρίσκονταν σε διπλανά δωμάτια ή έξω από το μοτέλ άρχισαν να τρέχουν μακρυά από το σημείο που ακούστηκε ο πυροβολισμός.

Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός συνελήφθησαν αφού ήταν μη συνεργάσιμοι με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Αστειευόμενος ο αστυνομικός που έκανε και τις σχετικές δηλώσεις στα ΜΜΕ, είπε πως «οι αστυνομικοί κατέστησαν σαφές στον γαμπρό πως ο μήνας του μέλιτος τελείωσε και πως η γυναίκα του θα πάει φυλακή». Σε βάρος της νύφης που κρατείται, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία και ορίστηκε εγγύηση ύψους 15.000 δολαρίων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share