Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δήμητρα της Λέσβου: Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας ο οδηγός που την εγκατέλειψε

Το χρονικό της τραγικής κατάληξης

15 Ιουνίου 2021 21:48
Δήμητρα της Λέσβου: Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας ο οδηγός που την εγκατέλειψε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Δήμητρας της Λέσβου, καθώς η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον οδηγό που τη σκότωσε και την εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AΝΤ1, η προανάκριση εντόπισε τον οδηγό, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του και αναμένεται να απολογηθεί, με την οικογένειά της να ζητά εξηγήσεις.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της Δήμητρας της Λέσβου ετοιμάζει μήνυση κατά παντός υπευθύνου καθώς καταγγέλλει καθυστέρηση στην αναζήτησή της. Οπως τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας. «Η σορός από 9 Απριλίου θα μπορούσε να έχει τακτοποιηθεί και να έχει ξεκινήσει η αναζήτηση της οικογένειας». Όπως υποστηρίζει η οικογένεια αλλά και η διοίκηση του «Silver Alert κανείς δεν ειδοποιεί τις αρχές με αποτέλεσμα η Δήμητρα της Λέσβου να ταφεί μόνη ως σορός αγνώστων στοιχείων.

Οργή για την αντιμετώπιση της Δήμητρας της Λέσβου

Ταυτοποιήθηκε μετά από δύο μήνες η σορός της Δημήτρη Καλογιάννη, η οποία ήταν θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 9 Απριλίου και από τότε κανείς δεν ήξερε σε ποιον ανήκε. Στις 6 Απριλίου, είχε φύγει από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν.

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας της «Δήμητρας της Λέσβου» -όπως ήταν γνωστή- η τροχαία έχει βρει τον οδηγό που ενεπλάκη στο δυστύχημα. Σύμφωνα με την ίδια η σορός της Δήμητρας έχει ταφεί. «Ευτυχώς βρίσκεται σε ατομικό τάφο και η οικογένεια μπορεί να τον βρει» είπε.

«Επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια απόφαση εκταφής» σημείωσε η δικηγόρος. Αυτό που θέλει η οικογένεια είναι να υπάρξει ένα μνήμα εκεί που βρίσκεται ο άνθρωπός τους καθώς όπως ήταν γνωστό η ίδια αγαπούσε πολύ τον Θεό.

Η ταυτοποίηση της σορού έγινε χθες, Δευτέρα, από δακτυλικά αποτυπώματα που πήραν από τον δείκτη του δεξιού της χεριού. Ωστόσο πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα όπως γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ η ταυτοποίηση και το εάν η «Δήμητρα της Λέσβου» μεταφέρθηκε τραυματισμένη ή νεκρή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share