Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Παραιτήθηκε από το αίτημα για την φρούρησή του - Η κίνηση που εξόργισε τον Λάκη Λαζόπουλο

Τι ενόχλησε τον ηθοποιό;

15 Ιουνίου 2021 17:36
Μένιος Φουρθιώτης: Παραιτήθηκε από το αίτημα για την φρούρησή του - Η κίνηση που εξόργισε τον Λάκη Λαζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μένιος Φουρθιώτης μπορεί να βρίσκεται στην φυλακή, αλλά βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να απασχολεί την επικαιρότητα, με τον ίδιο να παραιτείται από το αίτημα στο ΣτΕ για τη μείωση της φρούρησής του.

Ο παρουσιαστής και κρατούμενος στις φυλακές, που μεταξύ άλλων ξεκινά και εκπομπή, μέσω του δικηγόρου του Πάνου Λαζαράτου, δήλωσε στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η αίτησή του, ότι παραιτείται από το ένδικο μέσο.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο τμήμα του ΣτΕ έχει απορρίψει το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία «πάγωνε» η προσβαλλόμενη απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., όπως έχει απορριφθεί και το αίτημα έκδοσης αναστολής της ίδιας απόφασης.

Η κίνηση του Μένιου που έκανε έξαλλο τον Λαζόπουλο

Στο ΟΚ! και στην δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για περιστατικά που αναγράφονται στο βιβλίο του αλλά και για την συνέντευξη που είχε δώσει η μητέρα του στον Μένιο Φουρθιώτη και προκάλεσε την αντίδρασή του.

Η μητέρα σου είχε δώσει συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη, η οποία δεν προβλήθηκε όταν γυρίστηκε αλλά πολύ αργότερα, μετά τον θάνατό της. Κάνεις μια αναφορά στο βιβλίο για αυτό το περιστατικό.

Είχε έρθει στο σπίτι μας στην Λάρισα. Της είχες πει κάτι που δεν ίσχυε για να την πείσει να του μιλήσει. Η μητέρα μου δεν είπε κάτι κακό, αλλά δεν μου άρεσε που μπήκε κάποιος στο σπίτι μας χωρίς να πει γιατί είναι εκεί και ποιος είναι ο σκοπός του. Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ. Όταν μου το είπε, άρχισα να της φωνάζω, της έλεγα «μα σου έχω πει να μη μιλάς». Τότε ο Φουρθιώτης συνεργαζόταν με μία εκπομπή του ΑΝΤ1, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Λάτσιο και τον παρακάλεσα να μην παίξει η συνέντευξη, κάτι που σεβάστηκε. Κράτησε λοιπόν την συνέντευξη ο Φουρθιώτης και την έπαιξε όταν πέθανε η μητέρα μου σε άλλο κανάλι όπου είχε τότε εκπομπή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share