Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθούν στη δικαιοσύνη καθώς εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία

15 Ιουνίου 2021 16:52
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερα αφέθηκαν τελικά τα τρία άτομα που συνελήφθησαν για το κορωνοπάρτι, το οποίο διοργανώθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), παρά τους περιορισμούς για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το thestival.gr, οι τρεις νεαροί, ηλικίας 24, 18 και 21, ζήτησαν και πήραν αναβολή για την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Οι τρεις συλληφθέντες είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκατεστημένα ηχεία και ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προσελκύοντας κόσμο γύρω τους. Όπως μετέδωσε το GRTimes.gr, οι νεαροί απαντώντας σε σχετική ερώτηση της προέδρου του δικαστηρίου φέρεται να παραδέχθηκαν: «Ήμασταν παρόντες σε πάρτι. Ό,τι και να πείτε έχετε δίκαιο».

Σημειώνεται ότι εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, να τονίσουμε ότι είναι οι πρώτες συλλήψεις που γίνονται για τα κορωνοπάρτι.

Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες

ΑΠΘ: Νεαροί σε κατάσταση μέθης παρέσυραν με μπουλντόζα φίλο τους σε κορωνοπάρτι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός ακόμη κορωνοπάρτι το βράδυ του Σαββάτου στο ΑΠΘ. Επίσης, πανικός επικράτησε στην Θεσσαλονίκη πριν λίγες ημέρες με το κορωνοπάρτι που έγινε μέσα στο δάσος.

Μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, μέλη της παρέας είχαν ανέβει επάνω στην μίνι μπουλντόζα, και καθώς ήταν σε λειτουργία, ένα νεαρός, περίπου 23 ετών, έπεσε από αυτήν, και οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί έχοντας ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι την γάμπα του ποδιού. Λόγω των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, στον χώρο του πανεπιστημίου υπήρχε μία μίνι μπουλντόζα.

Αφού συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συνέβη, σταμάτησαν το όχημα και κατέβηκαν από αυτό, βλέποντας τον νεαρό φίλο τους γεμάτο αίματα σωριασμένο στο έδαφος. Οι ίδιοι, ήταν σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν, μέχρι που αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο πανικόβλητοι.

Στη συνέχεια, όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ, ώστε να παραλάβει τον τραυματία από την κεντρική πύλη, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νεαρός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share