Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ: Συνελήφθη ένας διοργανωτής και δύο συμμετέχοντες

Είναι οι πρώτες συλλήψεις για τα λεγόμενα «κορωνοπάρτι» στο πανεπιστημιακό campus της Θεσσαλονίκης

15 Ιουνίου 2021 12:52
Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ: Συνελήφθη ένας διοργανωτής και δύο συμμετέχοντες

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν για κορωνοπάρτι που διοργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (12-13/6) σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου έγιναν τρεις εισαγγελικές παρεμβάσεις σε διάστημα 15 ημερών, παρά τους περιορισμούς για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Πρόκειται για 24χρονο, εκ των φερόμενων διοργανωτών του πάρτι και δύο συμμετέχοντες σ’ αυτό, 21 και 18 ετών.

Κορωνοπάρτι Θεσσαλονίκη

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Επρόκειτο για πάρτι που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην Πανεπιστημιούπολη.

Είναι οι πρώτες συλλήψεις για τα λεγόμενα «κορωνοπάρτι» στο πανεπιστημιακό campus, για τα οποία είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις.

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ - Η πλειονότητα δεν φορούσε μάσκα

Περισσότερα από 1.000 άτομα συμμετείχαν σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Χημείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η πλειονότητα δεν φορούσε μάσκα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Συγκεκριμένα, στο κορωνοπάρτι βρίσκονταν φοιτητές και μη, οι οποίοι διασκέδαζαν με μουσική και αλκοόλ. Η προσέλευση των συμμετεχόντων στο πάρτι ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος, η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά το πάρτι μέσω των δυνάμεων ασφαλείας. Τα πληρώματα των περιπολικών και των δικύκλων που περιπολούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έλαβαν εντολή να μην διέρχονται μπροστά από την πλατεία Χημείου για να μην προκληθεί επεισόδιο. Στο σημείο, να σας θυμίσουμε, ότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο κόκκινο.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share