Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δόθηκε η εκκίνηση στο πρώτο Hybrid Race στην Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» και της Garmin Greece

15 Ιουνίου 2021 11:40
Δόθηκε η εκκίνηση στο πρώτο Hybrid Race στην Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» και της Garmin Greece
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σύνθημα της εκκίνησης για το πρώτο Hybrid Race στην Ελλάδα, έδωσαν το πρωί της Τετάρτης ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής και η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ της Garmin Greece Νάνσυ Ζαμπέλη, εκπροσωπώντας τους δύο φορείς που συνδιοργανώνουν αυτόν τον καινοτόμο αγώνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος.

Την Team Garmin Greece, εκπροσώπησαν οι Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Αναστασία Μαρινάκου, Παύλος Καγιαλής, Νικόλ Κυνατίδου, Ανθή Κυριακοπούλου, Μοσχούλα Μανούσου και Ιωάννης Μιτάκης, δίνοντας το «παρόν» στον ιστορικό χώρο του ΟΑΚΑ για να τρέξουν τη διαδρομή, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα σε όλους τους λάτρεις του δρομικού κινήματος να δηλώσουν συμμετοχή στην πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση.

Δόθηκε η εκκίνηση στο πρώτο Hybrid Race στην Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης»
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μαυρομάτης

Ένας υβριδικός αγώνας είναι κάτι ανάμεσα στον αγώνα που έχουμε συνηθίσει να τρέχουμε όλοι μαζί και στον Virtual αγώνα που τρέχει ο καθένας όπου θέλει, αρκεί να διανύσει μια συγκεκριμένη απόσταση. Στον υβριδικό αγώνα έχουμε όλοι ένα κοινό: τη διαδρομή. Όλοι έχουμε την ίδια αφετηρία και τον ίδιο τερματισμό, απλά ο καθένας μπορεί να τρέξει τη διαδρομή όποτε επιθυμεί, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Για τον πρώτο υβριδικό αγώνα της Garmin, δε θα μπορούσε να επιλεγεί διαφορετική τοποθεσία από τις εμβληματικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών. Συνδεδεμένο άρρηκτα με όλες τις μορφές του αθλητισμού, το ΟΑΚΑ προσφέρει την ιδανική διαδρομή για τον υβριδικό αγώνα 5χλμ της Garmin, σε δρομείς όλων των επιπέδων.

Δόθηκε η εκκίνηση στο πρώτο Hybrid Race στην Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» και της Garmin Greece
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μαυρομάτης

Οι συνολικές συμμετοχές για τον υβριδικό αγώνα θα είναι 500 και είναι εντελώς δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά Garmin, τα οποία μπορούν να παραλάβουν από τη γραμματεία της γενικής διεύθυνσης του ΟΑΚΑ. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους φίλους του τρεξίματος να νιώσουν ξανά τον ενθουσιασμό και τη χαρά του αγώνα.

Ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, δήλωσε: «Με μότο το #oakakatiallazei, φορείς και εργαζόμενοι έχουμε δουλέψει συντονισμένα, για να μπορέσει το ΟΑΚΑ να γίνει ξανά, ζωντανό κύτταρο πολιτισμού και αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και χαιρόμαστε που θα διοργανώσουμε τον πρώτο υβριδικό αγώνα στην Ελλάδα.»

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ της Garmin Greece Νάνσυ Ζαμπέλη, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τo Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης” για την εξαιρετική συνεργασία. Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος με τη διοργάνωση του πρώτου υβριδικού αγώνα στην Ελλάδα και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε.»

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://garminhybrid5koaka.myrace.gr/

Δόθηκε η εκκίνηση στο πρώτο Hybrid Race στην Ελλάδα,
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μαυρομάτης

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share