Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Ακρωτηριάστηκε υπάλληλος φούρνου - Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι, στο νοσοκομείο γυναίκα τραυματίας

Το χέρι του οποίου εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα ζυμωτηρίου

15 Ιουνίου 2021 08:10
Λάρισα: Ακρωτηριάστηκε υπάλληλος φούρνου - Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι, στο νοσοκομείο γυναίκα τραυματίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πυροσβεστική της Λάρισας, όταν ενημερώθηκε για ατύχημα σε φούρνο. Το ατύχημα σημειώθηκε σε φούρνο στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Όπως έγινε γνωστό, θύμα του ατυχήματος ήταν ένας εργαζόμενος ηλικίας περίπου 60 ετών, το χέρι του οποίου εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα ζυμωτηρίου. Δες εδώ πως οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε παιδιά με ποδήλατα και στο τέλος τα έβρισε.

Ο εγκλωβισμός είχε, μάλιστα, ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του άτυχου εργάτη.

 Ακρωτηριάστηκε υπάλληλος φούρνου

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στον φούρνο στις 5:24 τα ξημερώματα της Τρίτης προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του δεξιού άκρου του 60χρονου.

Ο άτυχος άνδρας παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι στην οδό Φαρσάλων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στην οδό Φαρσάλων, στο ύψος της εκκλησίας της Αναλήψεως, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η γυναίκα οδηγός του δικύκλου, η οποία και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με τραύμα στο άνω άκρο, από μονάδα του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο.

Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι, στο νοσοκομείο γυναίκα τραυματίας

Εργατικό ατύχημα με δυο νεκρούς

Τραγωδία στην Κοζάνη με δυο νεκρούς στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου. Οι δυο άτυχοι άνδρες έχασαν τις ζωές στους στον πύργο ψύξεως, καθώς έπεσαν από ύψος δέκα μέτρων. Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ίσως κόπηκε το συρματόσχοινο.

Το ατύχημα έγινε κατά την διάρκεια όπου πραγματοποιούσαν εργασίες καθαρισμού/βαφής, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν στο κενό από ύψος δεκάδων μέτρων. Παράλληλα, διαβάστε για το εργατικό ατύχημα στο Φάληρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες, πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενους σε εταιρία από χώρα του εξωτερικού, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία για τις ταυτότητες των νεκρών.

Οι σοροί των δυο άτυχων εργαζόμενων παραμένουν στο χώρο, καθώς σε λίγο φτάνουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον δεύτερο όροφο εμπορικού (Video)

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη Γλυφάδα, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε από τον 2ο όροφο εμπορικού κέντρου. Η εκπομπή «Το Πρωινό» εξασφάλισε και μετέδωσε ένα αποκλειστικό βίντεο με τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να σώσουν τη ζωή του 70χρονου άνδρα.

Η θανάσιμη πτώση σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έφθασε ασθενοφόρο σε λίγα λεπτά μαζί με την Αστυνομία. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του. Παράλληλα σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 36χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share