Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βύρωνας: Εστειλε σημείωμα στον γείτονα του ότι θα σκοτώσει το σκύλο του, αν δεν σταματήσει να γαυγίζει

Διαβάστε την καταγγελία

14 Ιουνίου 2021 13:55
Βύρωνας: Εστειλε σημείωμα στον γείτονα του ότι θα σκοτώσει το σκύλο του, αν δεν σταματήσει να γαυγίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αναγνώστης που έχει στο διαμέρισμα του ένα σκυλάκι ηλικίας 15 μηνών μας έστειλε το σημείωμα που κόλλησε με μονωτική ταινία στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει στον Βύρωνα, ένας ενήλικας γείτονας του, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει απειλεί ότι θα βάλει στην πολυκατοικία "κρέας με δηλητήριο" για να σκοτώσει το μικρόσωμο κατοικίδιο!

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άντρας που έκανε την απειλή άφησε ένα ανυπόγραφο σημείωμα, δήθεν σε σπαστά ελληνικά, για να υποδυθεί τον αλλοδαπό, ενώ έχει ήδη αναγνωριστεί ως Ελληνας από άλλον γείτονα που τον είδε την ώρα που άφηνε το σημείωμα στην πολυκατοικία.

«Θα σου σκοτώσω τον σκύλο» - Ο επικίνδυνος γείτονας

Τα διαμερίσματα στη συγκεκριμένη γειτονιά είναι σχεδόν όλα, με κατοικίδια, εξαιτίας των δεκάδων διαρρήξεων που έχουν σημειωθεί εκεί τα τελευταία χρόνια.

Ο "ευγενής γείτονας" του αναγνώστη μας που υποδύεται τον αλλοδαπό (αλλά είναι Ελληνας) φαίνεται ότι επέλεξε το πιο μικρό από τα ζωάκια στα διαμερίσματα για να απειλήσει ότι θα το δολοφονήσει παγιδεύοντας την τροφή του.

Ο αναγνώστης μας σημειώνει ότι το απειλητικό σημείωμα το πήγε ο ίδιος στην αστυνομία και όπως επισημαίνει είναι ταραγμένος από την απειλή ενός "τύπου που φαίνεται ότι συνηθίζει να απειλεί κατοικίδια και ανθρώπους πάντα με τον ίδιο τρόπο χωρίς ποτέ να υποστεί τις συνέπειες των απαράδεκτων πράξεων του"...

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το σημείωμα που άφησε ο "φιλόζωος" συμπολίτης μας:

Εστειλε σημείωμα στον γείτονα του ότι θα σκοτώσει το σκύλο του, αν δεν σταματήσει να γαυγίζει

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μπήκε σε κάδο και έσωσε πανέμορφο κουτάβι

Ο δημοφιλής ηθοποιός άκουσε το κλάμα ενός κουταβιού, περνώντας δίπλα από έναν κάδο ανακύκλωσης, κάτι που τον οδήγησε να μπει μέσα σε αυτόν για να σώσει το τετράποδο. Το κουτάβι, αν και αρχικά τρομοκρατημένο, έδειξε αμέσως χαρούμενο που κατάφερε να απεγκλωβιστεί από αυτήν την κατάσταση.

Στον Βόλο βρίσκεται με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μόλις χθες βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και η σύζυγός του ανήρτησαν στο Instagram το βίντεο από την στιγμή που βρήκαν τον κουτάβι:

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… Σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????», διερωτήθηκε.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Λίνα Πρίντζου, έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο, μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… Η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share