Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ντροπή: Παρεκκλήσι μετατράπηκε σε μπαρ - Διασκέδαση με ποτό και μουσική μέχρι πρωίας σε κορωνοπάρτι ασυνείδητων

Το αλκοόλ έρεε άφθονο και η μουσική στη διαπασών

14 Ιουνίου 2021 12:25
Ντροπή: Παρεκκλήσι μετατράπηκε σε μπαρ -  Διασκέδαση με ποτό και μουσική μέχρι πρωίας σε κορωνοπάρτι ασυνείδητων

Στη Βόρεια Ελλάδα, όπως φαίνεται, έχει ξεφύγει η κατάσταση αναφορικά με τα κορωνοπάρτι και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη...

Αλλά και στη Νιγρίτα, μόνο ντροπή και αγανάκτηση προκαλούν οι εικόνες κορωνοπάρτι που αντίκρισαν το πρωί της Κυριακής (13/6), στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου, ο ιερέας της Τερπνής και οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεόδωρος Βαδικόλιας και Καθαριότητας Νίκος Πασχαλίδης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Άγνωστοι μετέτρεψαν το παρεκκλήσι σε μπαρ διασκεδάζοντας ως τα ξημερώματα με άφθονο ποτό και μουσική. Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου σε απόλυτη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμού του χώρου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βαδικόλιας.

Πάτρα: Κόλαση σε κορωνοπάρτι σε σκαλιά εκκλησιά! Έπαιζαν μουσική από τα μεγάφωνα ΙΧ!

Δεν έχουν τέλος τα κορονοπάρτι στην Πάτρα. Κάθε βράδυ στην πλατεία της Παντάνασσας, σε ένα από τα νέα στέκια υπαίθριας συγκέντρωσης, μαζεύεται πολύς κόσμος για να διασκεδάσει

Αυτή τη φορά το πάρτι έγινε στα σκαλιά του Ιερού Ναού Παντανάσσης και μάλιστα έπαιζε μουσική από τα μεγάφωνα αυτοκινήτου, όπως αναφέρει το flamis.gr.

Όταν οι παρευρισκόμενοι έφυγαν άφησαν τα σκουπίδια τους με αποτέλεσμα όλη η περιοχή να έχει γεμίσει με πλαστικά ποτήρια και χαρτιά από σάντουιτς.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πάτρα: Κόλαση σε κορωνοπάρτι σε σκαλιά εκκλησία!

undefined

Πάτρα: Κόλαση σε κορωνοπάρτι σε σκαλιά εκκλησία!

Έπος στον Bόλο: Έκανε κορωνο-πάρτι από στεναχώρια για τον χωρισμό του γιου του

Τη στεναχώρια που ένιωθε για τον χωρισμό του γιου του επικαλέστηκε 47χρονος από τον Βόλο, που συνελήφθη προχθές το βράδυ από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, καθώς είχε μετατρέψει την αποθήκη του σε αυτοσχέδιο μπαρ, βάζοντας στη διαπασών τη μουσική και προσφέροντας ποτά σε άλλους.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια του Βόλου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κινδυνεύοντας σε περίπτωση που καταδικαστεί, με φυλάκιση μέχρι ένα έτος.

Σημειώνεται ότι η δίωξη που του ασκήθηκε, αφορά σε παραβίαση της ΚΥΑ για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού. Η αποθήκη, ιδιοκτησίας του 47χρονου, βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου και την ώρα που πήγαν οι αστυνομικοί, στον χώρο διασκέδαζαν 9 άτομα. Ο ιδιοκτήτης πρόσφερε ποτά, ενώ λειτουργούσε και στερεοφωνικό συγκρότημα.

Έκανε κορωνο-πάρτι από στεναχώρια για τον χωρισμό του γιου του

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης συνελήφθη, όπως αναφέρει το e-thessalia, του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους «θαμώνες» πρόστιμα των 300 ευρώ, για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι τα 9 άτομα κατανάλωναν αλκοολούχα ποτά, ενώ παράλληλα έκαναν χρήση στερεοφωνικού συγκροτήματος που αναπαρήγαγε μουσική, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

Συνολικά 38 παραβάσεις βεβαίωσαν την Τετάρτη αστυνομικοί στη Μαγνησία. Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 28 πεζούς και 6 οδηγούς Ι.Χ. για άσκοπη μετακίνηση, αλλά και σε τρεις οδηγούς και έναν πεζό που δεν φορούσαν μάσκα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως την συγκεκριμένη πόλη απασχόλησε πριν λίγες μέρες μια οικογενειακή τραγωδία από κορωνοϊό!

Η ΕΛΑΣ «διέλυσε» κορωνοπάρτι σε πλατεία της Λαμίας

Δράση στην περιοχή γύρω από την πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία, ανέλαβε η αστυνομία προκειμένου να «διαλύσει» τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κατά δεκάδες στα σκαλάκια της Πλατείας «Αλέξανδρου Κοντόπουλου» ή αλλιώς «Καράβι» παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, λίγο μετά τις 23:30 ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από πέντε περιπολικά, ένα όχημα της Ασφάλειας αλλά και ομάδες ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και έκαναν συστάσεις λόγω του "πάρτι" που είχε στηθεί. Αφού πέρασε λίγη ώρα οι νεαροί και οι νεαρές που βρέθηκαν στο σημείο διαλύθηκαν ησύχως. Αρχικά μετακινήθηκαν στο εσωτερικό της Πλατείας Ελευθερίας και λίγο μετά αποχώρησαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share