Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Βόρεια Προάστια: 17χρονοι μπούκαραν στο σπίτι 15χρονου για 100 ευρώ - Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Απίστευτο περιστατικό!

14 Ιουνίου 2021 10:06
Θρίλερ στα Βόρεια Προάστια: 17χρονοι μπούκαραν στο σπίτι 15χρονου για 100 ευρώ - Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνιστές» ανήλικους συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου σε οικεία στα βόρεια προάστια της Αττικής για ένα χρέος της τάξεως των 50 ευρώ.

Δύο 17χρονοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία από το σπίτι των γονιών ενός 15χρονου φίλου τους, προκειμένου να εισβάλουν, να τον χτυπήσουν, να τον βρίσουν και να τον απειλήσουν για ένα χρέος της τάξεως των 50 (σ.σ.: σύμφωνα με τους φερόμενους ως δράστες 100 ευρώ).

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς το φερόμενο ως θύμα, οι δύο 17χρονοι έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, κάνοντας μάλιστα και ζημιές, άρπαξαν 15 ευρώ που βρήκαν κι ένα μπουκάλι σαμπάνιας φεύγοντας για λίγη ώρα.

Θρίλερ στα Βόρεια Προάστια: 17χρονοι μπούκαραν στο σπίτι 15χρονου για 50 ευρώ

Τότε, ο ανήλικος ειδοποίησε τη θεία του για το περιστατικό, η γυναίκα πήγε στο σπίτι και του έδωσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, με τον 15χρονο να το αφήνει –κατόπιν εντολής των φίλων του που συνέχισαν να τον ενοχλούν τηλεφωνικά- στο χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου και το πήραν. Όταν επέστρεψαν σπίτι οι γονείς του ανήλικου, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων –με διαφορετικό κίνητρο αυτή τη φορά- που όμως καταδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα που πλέον υπάρχει.

Αντίστοιχο περιστατικό και στο Ίλιον!

Μια ηλικιωμένη γυναίκα 100 ετών, λήστεψε και τραυμάτισε άγνωστος δράστης, τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι της, στο Ιλιον Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κακοποιός εισέβαλε στο σπίτι λίγο μετά τις 03:30, αφού παραβίασε ένα παράθυρο. Στη συνέχεια χτύπησε την ηλικιωμένη, προκειμένου να του πει που είχε κρυμμένα χρήματα και πολύτιμα είδη. Στο σπίτι βρισκόταν και η οικιακή βοηθός, την οποία απείλησε και ακινητοποίησε ο δράστης. Αμέσως μετά, αφαίρεσε ένα ξύλινο χρηματοκιβώτιο και όσα χρήματα βρήκε στο σπίτι και τράπηκε σε φυγή όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η ληστεία της χρονιάς: «Ξάφρισαν» κοσμήματα αξίας 2 εκατ. ευρώ από αποθήκη σπιτιού!

Η ληστεία... της χρονιάς έγινε στους Αμπελόκηπους, με τους διαρρήκτες να μπαίνουν σε αποθήκη σπιτιού, καταφέρνοντας να «ξαφρίσουν» κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στ’ αφτιά τους τα όσα τους κατήγγειλε σήμερα (28/5) μια 73χρονη. Η γυναίκα στην ίδια πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους όπου διαμένει, έχει στην κατοχή της και μια αποθήκη, η οποία βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου, με ένα ακόμη περιστατικό πρόσφατα να έχει σοκάρει την περιοχή.

Όπως είπε στους αστυνομικούς για δέκα ημέρες δεν είχε κατέβει από το διαμέρισμα της στην αποθήκη, κάτι το οποίο έκανε σήμερα. Εκεί διαπίστωσε ότι η πόρτα της αποθήκης ήταν παραβιασμένη και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Ληστεία στους Αμπελόκηπους

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share