Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Χαλκιδική

Συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα

13 Ιουνίου 2021 14:15
Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Χαλκιδική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιστατικό με πυροβολισμούς, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών ατόμων, σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε καφέ- μπαρ στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, εικοσάχρονος ημεδαπός θαμώνας του καταστήματος ήρθε σε αντιπαράθεση -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- με εικοσιπεντάχρονο επίσης ημεδαπό, που βρισκόταν στο ίδιο μπαρ.

Τότε, ο τελευταίος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε κατά του εικοσάχρονου και ενός ακόμα εικοσιπεντάχρονου ημεδαπού θαμώνα.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν, ο μεν εικοσάχρονος στην κοιλιακή χώρα, ο δε εικοσιπεντάχρονος στους μηρούς και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Στο καφέ- μπαρ μετέβησαν αστυνομικοί του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, που συνέλεξαν κάλυκες και μία βολίδα. Το περιστατικό ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου. Παράλληλα, δείτε την κακοκαιρία που σάρωσε τη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονου στην Χαλκιδική

Συναγερμός επικρατεί στην Χαλκιδική για την εξαφάνιση του 44χρονου Φώτη Αργυρού, ο οποίος χάθηκε από την περιοχή του Νεοχωρίου, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει τη σχετική ανακοίνωση.

Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν το περασμένο Σάββατο (29/5), τη στιγμή που αναζητείται γυναίκα στην Αθήνα.

«Σήμερα, 1/6/2021, και καθώς ο Αργυρός Φώτης συνεχίζει να αναζητείται, ο Σύλλογος το «Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου ατόμου κατόπιν αιτήματος των συγγενικών του προσώπων, καθώς έχουν περάσει αρκετές ώρες και ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εξαφάνιση 44χρονου στην Χαλκιδική

Η ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 44χρονου

«Στις 30/5/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Νεοχωρίου Χαλκιδικής, ο Αργυρός Φώτης, 44 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικου στις 31/5/2021 και άμεσα κινητοποίησε την ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» η οποία με εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εκπαιδευμένα σκυλιά επιχείρησε στην περιοχή εξαφάνισης μαζί με δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Παράλληλα με την ομάδα στην αναζήτηση βοήθησε και ειδικό drone του Οργανισμού που κάλυπτε εναέρια την περιοχή. Σήμερα, 1/6/2021, και καθώς ο Αργυρός Φώτης συνεχίζει να αναζητείται, ο Σύλλογος το «Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου ατόμου κατόπιν αιτήματος των συγγενικών του προσώπων, καθώς έχουν περάσει αρκετές ώρες και ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Αργυρός Φώτης έχει ύψος 1.68 μ., έχει 75 kg βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι, αθλητικά γκρι παπούτσια και μαύρα γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share