Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε ο νεκρός άνδρας που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Βρέθηκε χθες σε κατοικημένη περιοχή στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης,

13 Ιουνίου 2021 11:38
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε ο νεκρός άνδρας που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός άντρας, που βρέθηκε χθες σε κατοικημένη περιοχή στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως ήταν ο οδηγός του οχήματος, που είχε παρασυρθεί νωρίτερα από ορμητικά νερά, κοντά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Πρόκειται για 26χρονο υπήκοο Γεωργίας, ο οποίος εντοπίστηκε εκτός του οχήματός του, στην περιοχή της οδού Μυτιλήνης, κοντά στο στρατόπεδο Καρατάσου. Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του άντρα, που αφότου ανασύρθηκε από το ρέμα, το οποίο είχε υπερχειλίσει μετά από ισχυρή καταιγίδα το μεσημέρι του Σαββάτου, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον 26χρονο.

Αντιδήμαρχος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης: Τι αποκάλυψε για τον άτυχο άνδρα που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας του Παύλου Μελά, Σάκη Λαζαρίδη, εντοπίστηκε η σορός του άνδρα που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Θεσσαλονίκη. «Τον εντόπισα χωρίς τις αισθήσεις του στο ρέμα Μυτιλήνης στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την υπογειοποίηση του ρέματος, όταν υποχώρησαν τα νερά, πίσω από μια συστάδα δέντρων.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε ο νεκρός άνδρας που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Ήταν πολύ ορμητικά τα νερά και λογικά παρασύρθηκε» τόνισε στο GRTimes ο αντιδήμαρχος του Παύλου Μελά. Ο άτυχος άντρα βρέθηκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε αυτοκίνητο, κοντά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος το οποίο παρασύρθηκε νωρίτερα από τα ορμητικά νερά, στη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής που έπληξε την πόλη.

undefined

Η κακοκαιρία σάρωσε την Θεσσαλονίκη (Video)

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη, με καταιγίδες και χαλάζι να πλήττουν περιοχές. Σύμφωνα με το thesstoday, οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ στην οδό Κασσάνδρου η άσφαλτος «άνοιξε» στη μέση του δρόμου, δυσχαιρένοντας την κίνηση των οχημάτων. Παράλληλα δείτε και την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Βίντεο από την καταιγίδα στην Θεσσαλονίκη

Άστατος αναμένεται ο καιρός και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθεί παροδική βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share