Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο-σοκ στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο αγοράκι! «Παλεύει» διασωληνωμένο στην εντατική - Οδηγός χωρίς δίπλωμα χτύπησε 5χρονο στι Βόλο

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω γιατί δεν τον είδα»

13 Ιουνίου 2021 10:52
Τροχαίο-σοκ στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο αγοράκι! «Παλεύει» διασωληνωμένο στην εντατική - Οδηγός χωρίς δίπλωμα χτύπησε 5χρονο στι Βόλο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τροχαίο-σοκ στην Πειραιώς το μεσημέρι του Σαββάτου, καθως, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Επίσης, ένα νέο φοβερό τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Στα πλάνα φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο που τον χτύπησε με σπασμένο το παρμπρίζ. Όλα έγιναν όταν το παιδί με φαγώσιμα που μόλις είχε αγοράσει, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη Λεωφόρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν είδε το τρόλεϊ να σταματάει μπροστά του θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσει απέναντι. Ο οδηγός του τρόλεϊ ισχυρίστηκε ότι το παιδί βρισκόταν πίσω από το όχημα.

“Δεν πρόλαβα να αντιδράσω γιατί δεν τον είδα” είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον 12χρονο, εμφανώς σοκαρισμένος από όσα έγιναν. Σύμφωνα με τον ίδιο, “πάτησα και φρένο, αλλά δεν υπήρχε κανένα περιθώριο. Για ένα δευτερόλεπτο είδα το παιδί να βγαίνει τρέχοντας κάθετα στην Πειραιώς. Έκανα ό,τι μπορούσα όσον αφορά στο φρένο και το τιμόνι αριστερά, αλλά τον πέτυχα στην άκρη, τη δεξιά άκρη του αυτοκινήτου. Κοίταξα αμέσως τον καθρέφτη. Το παιδί δεν έφυγε μπροστά, αλλά από πάνω”.

Όπως υποστήριξε ο οδηγός, “είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ήταν σοκ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει καλά το παιδί”.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το τροχαίο, έφτασε στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τους μάρτυρες για να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ θα υποβαλλόταν σε χειρουργείο.

Βόλος: Οδηγός χωρίς δίπλωμα χτύπησε 5χρονο και το εγκατέλειψε

Σοκ προκαλεί η πράξη ασυνείδητου οδηγού στο Βόλο, ο οποίος παρέσυρε με το αμάξι του ένα 5χρονο παιδάκι και εγκατέλειψε το σημείο. Παράλληλα, τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας ο 60χρονος επιχειρηματίας από την Κρήτη.

Το συμβάν σημειώθηκε στον Βόλο το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο 45χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά το παιδί. Το παιδάκι ήταν πάνω σε πατίνι και, όπως διαπιστώθηκε έπειτα, ο 45χρονος δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης.

Ωστόσο, συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες του Τμήματος Τροχαίας.

Βόλος: Οδηγός χωρίς δίπλωμα χτύπησε 5χρονο και το εγκατέλειψε

Το παιδί μεταφέρθηκε απ΄ τους γονείς του στο Νοσοκομείο Βόλου, με ελαφρύ κάταγμα στο πόδι, ενώ ο συλληφθείς παραπέμπεται αρμοδίως. Ευτυχώς η ζωή του παιδιού δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, όμως θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share