Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΑΣΕΠ: 135 θέσεις εργασίας μέσω 14 προκηρύξεων & 242 θέσεις στην ΑΑΔΕ για τρία χρόνια

Προθεσμίες και ειδικότητες - Ολόκληρη η προκήρυξη

12 Ιουνίου 2021 11:18
ΑΣΕΠ: 135 θέσεις εργασίας μέσω 14 προκηρύξεων & 242 θέσεις στην ΑΑΔΕ για τρία χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΑΣΕΠ: Τη δυνατότητα να διοριστούν στο Δημόσιο έχουν 135 υποψήφιοι μέσω 14 προκηρύξεων, ενώ με 242 άτομα ενισχύεται άμεσα η ΑΑΔΕ για τρία χρόνια. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις σε 18 φορείς.

ΑΣΕΠ: 135 θέσεις εργασίας μέσω 14 προκηρύξεων

Τη δυνατότητα να διοριστούν στο Δημόσιο έχουν 135 υποψήφιοι. Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ). Δυνατότητα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρες τις προκηρύξεις, πατώντας τους ενεργούς συνδέσμους:

  1. Προκήρυξη για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης: Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 6μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Αιτήσεις έως 19/6
  2. 9 εργάτες δασοπυρόσβεσης στο δήμο Δεσκάτης: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά 10 Ιουνίου και λήγει 16 Ιουνίου 2021.
  3. Προσλήψεις ΕΛΓΑ: 12 κτηνίατροι σε έξι περιοχές: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.
  4. ΑΣΕΠ: 46 συμβάσεις στην Πάτρα: Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 11 Ιουνίου έως και 17 Ιουνίου 2021.
  5. ΑΣΕΠ: 10 συμβάσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 2μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Αιτήσεις έως 17/6
  6. Πέντε θέσεις στον δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 4μηνη σύμβαση εργασίας. Η υποβολή αιτήσεων αρχίζει την Δευτέρα 14 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.
  7. Εργάτες απορριμματοφόρων στο δήμο Νότιας Κυνουρίας: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υποψήφιοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Αιτήσεις έως 18/6
  8. Αρχαιολόγοι στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας: Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 5μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Αιτήσεις έως 15/6
  9. Προσλήψεις ΑΣΕΠ: 18 συμβάσεις στο δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 3μηνη σύμβαση εργασίας. Αιτήσεις έως 11/6
  10. Θέσεις εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Αιτήσεις έως 14/6
  11. 15 προσλήψεις στο δήμο Νέας Ιωνίας: Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 21 έως 65 ετών. Αιτήσεις έως 22 Ιουνίου.
  12. Προκηρύξεις 2021: Συμβάσεις για ηλεκτροτεχνικούς δικτύων: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών. Αιτήσεις έως 14/6
  13. Προσλήψεις ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί 15 Ιουνίου 2021.
  14. Οδηγοί στον δήμο Αρχανών - Αστερουσίων: Αναμένεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: 242 θέσεις στην ΑΑΔΕ για τρία χρόνια

Με 242 άτομα ενισχύεται άμεσα η ΑΑΔΕ για τρία χρόνια. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 242 ατόμων και διάρκεια απασχόλησης τριάντα έξι μήνες για την κάλυψη αναγκών προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα για τις ανάγκες αυτής εντός του Νομού Αττικής. Δείτε αναλυτικά εδώ!

7 νέες προκηρύξεις για 558 μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα του ΑΣΕΠ με τις προς επεξεργασία προκηρύξεις για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Μέσω των νέων διαγωνισμών πρόκειται να προσληφθούν 558 νέοι υπάλληλοι, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ).

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του ΟΑΕΔ για την πλήρωση 56 θέσεων ΠΕ κατηγορίας και της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά για την πλήρωση 16 θέσεων ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας

  • σχέδιο προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 35 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ) και στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ».
  • σχέδιο προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας για την πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 60 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Πανεπιστημίου Κρήτης για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του ΑΠΘ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, της ΑΣΚΤ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.
  • σχέδιο προκήρυξης του Υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση 15 θέσεων ΕΕΠ και του ΕΚΤ για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ.
  • σχέδιο προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ, του Συνήγορου του Πολίτη για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ,
  • του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περ. Δυτικής Ελλάδας για την πλήρωση 4 θέσεων, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ.
  • σχέδιο προκήρυξης της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. για την πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας του Υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του Ελληνικού Κτηματολογίου για την πλήρωση 72 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.
  • σχέδιο προκήρυξης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την πλήρωση 25 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πράσινου Ταμείου για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, της ΕΑΓΜΕ για την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας και του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ κατηγορίας.
TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share