Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νάσος Κάτρης: Θρίλερ με τον θάνατο του 32χρονου στυλίστα! «Έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό» - Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του

Ποιος ήταν ο στυλίστας που πέθανε μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca

11 Ιουνίου 2021 09:26
Νάσος Κάτρης: Θρίλερ με τον θάνατο του 32χρονου στυλίστα! «Έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό» - Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νάσος Κάτρης: Θρίλερ και μυστήριο επικρατεί με τον θάνατο του 32χρονου στυλίστα μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca, με όσους τον γνώριζαν να είναι συντετριμμένοι.

Τη σορό του άτυχου 32χρονου εντόπισε η επιστήθια φίλη του και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού, η οποία είχε ειδοποιηθεί από την οικογένειά του, προκειμένου να τον αναζητήσει. Ο Νάσος Κάτρης δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του είχαν ανησυχήσει.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η Αθηνά Βατικανού πήγε στο διαμέρισμα του στυλίστα και δυστυχώς τον βρήκε νεκρό. Ο στυλίστας, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου.

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του.

Νάσος Κάτρης

Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού.

Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του», τόνισε η σχεδιάστρια.

Νάσος Κάτρης: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του στιλίστα - «Θέλω να μάθω τι έχει συμβεί»

Ο πατέρας του Νάσου Κάτρη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε πως ο ίδιος προέτρεψε τον γιο του να εμβολιαστεί, ενώ θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς παρόλο που έκανε το εμβόλιο, ήταν μια χαρά.

«Θέλω να μάθω τι έχει συμβεί»

«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά» είπε.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Νάσος Κάτρης: Ποιος ήταν ο στυλίστας που πέθανε μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca

Νάσος Κάτρης: Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 32χρονου στυλίστα και σχεδιαστή από την Χαλκίδα. Ο Νάσος Κάτρης βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του στο Λαγονήσι από φιλικό του πρόσωπο, μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και γνωστό νέο στην Χαλκίδα, ο οποίος δούλευε χρόνια στα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης της Χαλκίδας, αλλά και τη Μύκονο, ενώ τώρα δούλευε στην Αθήνα, στα νότια προάστια.

Ο Νάσος λάτρευε τα ταξίδια αλλά και τα ρούχα, καθώς αφιέρωσε την περισσότερη ζωή του στην μόδα και το στυλ. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσίευε στα social media, ο νεαρός άντρας ταξίδευε συνεχώς σε ωραία μέρη και ιδιαίτερα στην Μύκονο, όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή του Νάσου Κάτρη:

Νάσος Κάτρης

Νάσος Κάτρης

Νάσος Κάτρης: Συγκλονίζει το αντίο του Σάββα Πούμπουρα για τον φίλο του που πέθανε ξαφνικά

Ο Νάσος Κάτρης ήταν καλός φίλος του Σάββα Πούμπουρα και ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτισε το μεσημέρι της Τετάρτης με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές. Ο Σάββας έγραψε:

“Αντίο φιλαράκι… Η ζωής δεν είναι δεδομένη. Δεν ξέρεις πότε θα φύγεις, ούτε πως θα φύγεις. Ο Νάσος την έζησε δυνατά. Δεν ξέρω αν ήταν το εμβόλιο. Δεν ξέρω αν ήταν κάτι άλλο. Θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά φίλε μου”

Το αντίο του Σάββα Πούμπουρα στον Κάτρη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share