Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τατιάνα Σαββίδου: «Δέχομαι απειλές, φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ και με βρίζουν»: Σοκάρει η γυναίκα που καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ για σεξισμό!

Κατηγορεί για σεξισμό τους Οικονόμου και Αναστασοπούλου

10 Ιουνίου 2021 13:05
Τατιάνα Σαββίδου: «Δέχομαι απειλές, φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ και με βρίζουν»: Σοκάρει η γυναίκα που καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ για σεξισμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Σαββίδου δηλώνει ότι δέχεται μηνύματα και προσβλητικά, σeξιστικά σχόλια – «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τους παρουσιαστές, τον δημοσιογράφο, τον καμεραμάν» δηλώνει για την τηλεοπτική εκπομπή, εξαιτίας της οποίας έγινε «viral»!

«Δέχομαι απειλές, φτιάχνουν μέχρι και ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο και με βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο».

Τον μπελά της έχει βρει εδώ και λίγα 24ωρα η εντυπωσιακή ξανθιά ταξιδιώτισσα του πλοίου για Σαντορίνη, η οποία την Παρασκευή 28 Μαΐου πρωταγωνίστησε, άθελά της, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα», και στη ζωντανή σύνδεση από το λιμάνι του Πειραιά, του δημοσιογράφου Γιώργου Τσελίκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τατιάνα Σαββίδου φορώντας ένα μίνι καλοκαιρινό φόρεμα έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της στο λιμάνι του Πειραιά. Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με τους παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου. Η ξανθιά καλλονή χωρίς να δώσει σημασία επιβιβάζεται στο πλοίο με την κάμερα να την ακολουθεί και να κάνει συνεχώς zoom επάνω της.

Η ίδια δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό μέχρι την στιγμή που την πλησιάζει ο δημοσιογράφος για δηλώσεις σχετικά με τον προορισμό και το είδος του ταξιδιού της. Στο βίντεο ακούγεται ο δημοσιογράφος να λέει προς τους παρουσιαστές «κάτι βλέπω, για να πάω εκεί να το τσακώσω».

Καθημερινά δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων και προσβλητικών σχολίων

Αυτά τα ελάχιστα λεπτά ήταν αρκετά όχι μόνο για να αναπαραχθούν στο διαδίκτυο, αλλά και για να ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος με θύμα τη νεαρή κοπέλα, που δέχεται καθημερινά καταιγισμό μηνυμάτων και προσβλητικών σχολίων από μισογύνηδες, όπως τους χαρακτηρίζει στο protothema.gr που μοναδικό στόχο έχουν να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψη της:

«Το όλο σκηνικό έγινε την Παρασκευή 28 Μαΐου και την ημέρα που ταξίδευα για Σαντορίνη. Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κάτι προσωπικό με τους παρουσιαστές, τον δημοσιογράφο ή ακόμα και τον cameraman, δεν έχω καμία εμμονή μαζί τους. Απλά από την στιγμή που αισθάνομαι πως θίγεται η τιμή και η υπόληψη μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι για την δικαίωση μου. Οι γονείς μου με έχουν μεγαλώσει με αρχές και μου έμαθαν να σέβομαι τον διπλανό μου» αναφέρει φανερά εκνευρισμένη η Τατιάνα Σαββίδου και προσθέτει:

«Το λάθος που έγινε είναι πως ο δημοσιογράφος με ξεφτίλισε live χωρίς να με ενημερώσει ο ίδιος ή ο cameramen. Φαίνεται ξεκάθαρα πως από την στιγμή που φτάνω μαζί με τον πατέρα μου στο καράβι αρχίσει να με τραβάει και να κάνει με την κάμερα zoom επάνω. Το χειρότερο είναι ότι έκανε zoom μέχρι και στα οπiσθια μου. Θα μπορούσε να εστιάσει στο πρόσωπο μου ή στον πατέρα μου. Δυστυχώς με το βίντεο αυτό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει αναπαραχθεί και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές, έδωσαν την ευκαιρία σε κάθε μισογύνη να με σχολιάσει με τον χειρότερο τρόπο. Στα σχόλια με χαρακτηρίζουν ως συνοδό πολυτελείας κι ότι και καλά πάω για σεζόν στην Σαντορίνη. Ντροπή τους , τα σχόλια αυτά τα διαβάζουν οι γονείς μου, οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου. Φαίνεται ξεκάθαρα πως είμαι εγώ γιατί ακούγεται και η φωνή μου».

«Δέχομαι μια μορφή bullying άνευ προηγουμένου»

Σύμφωνα με την Τατιάνα Σαββίδου το θέμα δεν θα είχε πάρει τόση έκταση αν οι παρουσιαστές ήταν πιο προσεκτικοί: «Αυτό που είπε ο δημοσιογράφος το «πάω να το τσακώσω» φυσικά και δεν το άκουσα εκείνη την στιγμή γιατί βρισκόμασταν σε απόσταση. Από την άλλη όταν με πλησίασε για δήλωση εγώ δεν κατάλαβα πως ήμασταν ζωντανά σε εκπομπή, νόμιζα πως ήταν για το δελτίο ή τουλάχιστον κάτι μαγνητοσκοπημένο. Οι παρουσιαστές θα μπορούσαν να το σώσουν όλο αυτό, να βάλουν με διακριτικό τρόπο τον δημοσιογράφο στη θέση του. Δεν με αφορά κανένας τους μόνο ο εαυτός μου με νοιάζει γιατί δέχομαι μια μορφή bullying άνευ προηγουμένου».

Η νεαρή κοπέλα κατάλαβε πως το ολιγόλεπτο βίντεο είχε γίνει viral όταν την ενημέρωσαν οι φίλοι της:

«Μου έστειλαν το βίντεο κάτι φίλοι μου και εκεί κατάλαβα τι έχει συμβεί. Υπάρχουν παντού αρνητικά σχόλια στο youtube, στο facebook, στο instagram όπου έχει αναπαραχθεί μπαίνει κόσμος και γράφει ο,τι θέλει. Με έχει βλάψει όλο αυτό. Μέχρι και για τον πατέρα μου γράφουν άσχημα πράγματα. Ντροπή τους περνάω δύσκολα. Εγώ ήρθα στη Σαντορίνη γιατί εργάζομαι στο χώρο της εστίασης. Την ημέρα εκείνη ξεκίνησα για δουλειά και όχι για διακοπές. Τώρα το τι φόρεσα για να ταξιδέψω αυτό είναι δικαίωμα μου, όπως και του καθενός φυσικά. Θα με έκανε περισσότερο κυρία αν φορούσα κάτι μακρύ; Δεν κατάλαβα ξαφνικά έγινα ανήθικη ό,τι θέλω θα φοράω. Έχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο που είναι αποφασισμένος να με στηρίξει».

Από την ημέρα εκείνη η Τατιάνα Σαββίδου δέχεται μέχρι και απειλές:

«Δέχομαι απειλές μέσα από τα social media. Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ και με σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο. Έχω χάσει την ηρεμία μου στα ξαφνικά έχω γίνει viral. Ούτε δημοσιότητα ψάχνω ούτε τίποτα. Την ησυχία μου θέλω και να κάνω την δουλειά μου. Αν ήθελα δημοσιότητα θα κυνηγούσα μια δουλειά στη δημοσιογραφία που έχω τελειώσει μάλιστα και συγκεκριμένη σχολή».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share