Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Αγία Μαρίνα: Σοκάρει η 26χρονη - «Φώναζα βοήθεια, γελούσαν και δεν ήρθε κανείς...»

Σε μια γεμάτη παραλία κανείς δεν πήγε να σταματήσει τους επίδοξους βιαστές!

8 Ιουνίου 2021 21:11
Αγία Μαρίνα: Σοκάρει η 26χρονη - «Φώναζα βοήθεια, γελούσαν και δεν ήρθε κανείς...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκάρει εκ νέου με τα λόγια της για την επίθεση, που δέχθηκε στην Αγία Μαρίνα του Κορωπίου η 26χρονη κοπέλα, η οποία αναφέρθηκε στον τρόμο, που έζησε, αλλά και στο ότι κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει.

«Ήρθαν απειλητικά και οι έξι προς τα πάνω μου, ήμουν σε κατάσταση σοκ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο Mega, το θύμα της επίθεσης, που περίμενε τον σύζυγό της, που είχε πάει σε κοντινό περίπτερο, έξω από το αυτοκίνητό τους σε χώρο στάθμευσης.

«Ιδιαίτερα αυτός που μου έσκισε την μπλούζα και αυτός που έβγαζε το βίντεο, τους θυμάμαι στο πρόσωπό μου μπροστά, είναι πολύ άσχημο όλο αυτό», συνεχίζει η γυναίκα περιγράφοντας πώς συνέβη το σοκαριστικό γεγονός.

«Περίμενα εγώ στο πάρκινγκ. Είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και περίμενα να γυρίσει. Άρχισα να ακούω φωνές από πίσω μου και γέλια. Γύρισα να κοιτάξω και ήταν έξι άτομα τα οποία έβγαζαν βίντεο. Η κάμερα ήταν στραμμένη προς τα εμένα και τους φωνάζω εννοείται για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο» λέει η γυναίκα τονίζοντας που παρόλο που τους ζήτησε ευγενικά να σταματήσουν να την καταγράφουν με το κινητό, εκείνοι την περιφρόνησαν και συνέχισαν απτόητοι, γελώντας.

«Επειδή φώναξα προφανώς δεν τους άρεσε, ήρθαν πιο κοντά, ήρθαν απειλητικά βασικά και εκείνη την ώρα επειδή φώναξα εγώ γιατί φοβήθηκα ο ένας από αυτούς μου έσκισε την μπλούζα» πρόσθεσε η 26χρονη.

Σύμφωνα μάλιστα με την μαρτυρία της, οι άνδρες φώναζαν και γελούσαν δυνατότερα για να καλύψουν τις εκκλήσεις της για βοήθεια. «Εκείνη την ώρα άρχισα να φωνάζω, αλλά για να μην ακούγομαι εγώ, φώναζαν και γελούσαν πιο δυνατά εκείνοι. Αυτό μου έκανε εντύπωση» αναφέρει η γυναίκα.

Το περιστατικό έληξε όταν εμφανίστηκε ο σύζυγος της 26χρονης και προσπάθησε να τους απωθήσει.

«Ευτυχώς δηλαδή ήρθε ο άντρας μου και μπήκε στη διαδικασία να μπει στη μέση και να του πάρει και το κινητό. Δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να παίρνει βίντεο. Καθόλου, δευτερόλεπτο. Είδε ότι ήταν live όλο αυτό. Εννοείται ότι να τα βάλεις με έξι άτομα είναι αδύνατον. Και αυτοί άρχισαν να βρίζουν και να λένε διάφορα πράγματα στη δική τους τη γλώσσα. Και μόνο όταν εγώ είπα ότι έχω πάρει στο εκατό και έρχονται αυτή τη στιγμή ξαφνικά διαλύθηκαν και έφυγαν όλοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις» αναφέρει.

«Κρίμα… οποιαδήποτε γυναίκα ή παιδί ή ακόμα και άντρας να δεχθεί τέτοιου είδους επίθεση πρέπει κάποιος να αντιδράσει» σημειώνει η γυναίκα.

Σημειώνεται ότι έχουν συλληφθεί οι δύο από τους έξι άνδρες, οι οποίοι αρνήθηκαν σήμερα κατά την απολογία τους ότι επιτέθηκαν στην 26χρονη.

Το «ξέσπασμα» για όσους δε βοήθησαν σε γεμάτη παραλία

«Δεν ξέρω τι άλλο θα έκαναν», δήλωσε σε προηγούμενη δήλωσή της τρομοκρατημένη η 26χρονη. «Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες.

Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή».

Ωστόσο, αυτό που τη στεναχώρησε και τη θύμωσε, είναι πως παρότι στο σημείο βρίσκονταν αρκετοί λουόμενοι, κανείς δεν βοήθησε ούτε την 26χρονη ούτε τον σύζυγό της.

«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας».

«Η δικαιοσύνη να πράξει δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου», είπε στο τέλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share