Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στην 26χρονη - Τι ανέφεραν στην απολογία τους οι Πακιστανοί

Στις 22 Ιουνίου αναμένεται να περάσουν εκ νέου το κατώφλι της Ευελπίδων

8 Ιουνίου 2021 15:22
Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στην 26χρονη - Τι ανέφεραν στην απολογία τους οι Πακιστανοί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγία Μαρίνα: Το κατώφλι της Ευελπίδων θα περάσουν εκ νέου στις 22 Ιουνίου οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση επίθεσης σε βάρος 26χρονης στην παραλία στην Αγία Μαρίνα, ενώ τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Οι δυο κατηγορούμενοι κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου και η ακροαματική διαδικασία έφτασε λίγο πριν την ολοκλήρωση της με τον εισαγγελέα, μάλιστα, να προτείνει την αθώωση τους. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης, καθώς έκρινε απαραίτητο να καταθέσει η νεαρή γυναίκα.

Αγία Μαρίνα: Τι είπαν οι κατηγορούμενοι στην απολογία τους

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η απολογία των δύο κατηγορούμενων οι οποίοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν στην 26χρονη. «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα.

Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε» ανέφερε ο πρώτος κατηγορούμενος ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής». Οι δυο κατηγορούμενοι, οι οποίοι κρατούνται διοικητικά, είναι αντιμέτωποι με το πλημμέλημα της απλής συνέργειας στην παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στην 26χρονη

Ανατριχιάζει στην κατάθεσή της η 26χρονη

Ανατριχιάζει στην κατάθεσή της η 26χρονη, που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στην Αγία Μαρίνα του Κορωπίου, με την ίδια να αναφέρεται σε όσα έζησε. Το περιστατικό που συνέβη την Κυριακή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας του Κορωπίου, καταγγέλλεται πως συνέβη μπροστά στα μάτια κι άλλων λουόμενων, χωρίς όμως κάποιος να αντιδράσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 26χρονη βρισκόταν με τον σύζυγό της στην παραλία, όταν την περικύκλωσε μία ομάδα έξι ανδρών, που άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, μάλιστα, έσκισαν την μπλούζα της γυναίκας, μεταδίδοντας την επίθεση σε απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο.

Η ίδια έβαλε τις φωνές και ο σύζυγός της έσπευσε να την βοηθήσει. Η 26χρονη περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε το απόγευμα της Κυριακής και υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι παρόλο που το περιστατικό συνέβη σε μία παραλία γεμάτη με κόσμο, κανείς από τους παριστάμενους δεν βοήθησε την ίδια και τον σύζυγό της. «Είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου…», τονίζει μιλώντας στο Mega.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, η 26χρονη αναφέρει

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άνδρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τελοσπάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο".

Στη συνέχεια, αναφέρει πως οι άνδρες όρμησαν προς το μέρος της και της έσκισαν την μπλούζα, μεταδίδοντας live την επίθεση. "Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα, συνεχίζοντας να βγάζουν βίντεο», επισημαίνει.

Εμφανώς σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη, η 26χρονη επισημαίνει πως «νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή", ενώ εμφανίζεται βέβαιη ότι "εάν δεν ήταν εκεί άνδρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες".

Δεν παραλείπει, δε, να εκφράσει τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι ενώ στο σημείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετοί λουόμενοι κάνεις δεν βοήθησε την ίδια και τον σύζυγό της. "Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό". αναφέρει η γυναίκα για να προσθέσει: "δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρηγορά, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share