Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς και για ποιο λόγο βρέθηκε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάϊν; Έλυσε τη σιωπή της!

Αυτός είναι ο αρχηγός της συμμορίας! Αλβανός, ξανθός & κοντοκουρεμένος

8 Ιουνίου 2021 15:11
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς και για ποιο λόγο βρέθηκε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάϊν; Έλυσε τη σιωπή της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε σήμερα το πρωί η Ελένη Μυλωνοπούλου, η ψυχολόγος, όπως ισχυρίζεται της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε πριν από ένα μήνα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η κ. Μυλωνοπούλου σύμφωνα με όσα είπε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” πήγε στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της, από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων. Παράλληλα, όπως θα δείτε στο βίντεο, η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει υπάρξει και υποψήφια ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριξε ότι «ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για μία παρερμηνεία από τα ΜΜΕ». Στη συνέχεια φέρεται να εξήγησε ότι «η ίδια έχει εταιρεία "Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων" με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών και σε βάρος της δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για το αδίκημα της απάτης».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην σχέση που είχε με το ζευγάρι των Γλυκών Νερών. «Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχα συμβουλές στο ζεύγος. Μετά τη δολοφονία της 20χρονης έστειλα ένα συλλυπητήριο μήνυμα στο σύζυγο και από εκείνη τη στιγμή και μετά είχα μόνο μία επικοινωνία μαζί του».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος της Καρολάιν λύνει τη σιωπή της! Νέο άδειασμα για τη «σύμβουλο ψυχικής υγείας» της άτυχης 20χρονης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η γυναίκα η οποία εμφανίστηκε από ΜΜΕ ως ψυχολόγος της Καρολάιν "σπάει" τη σιωπή της στο Star μέσω της δικηγόρου της, μετά τις αποκαλύψεις πως δεν ήταν ψυχολόγος αλλά σύμβουλος ψυχικής υγείας, υπνοθεραπεύτρια και μαία. Παράλληλα, διαβάστε για τον ρόλο του συζύγου της άτυχης Κάρολαϊν και το μεγάλο μυστήριο της εφιαλτικής νύχτας.

Γλυκά Νερά: Νέο άδειασμα για τη «σύμβουλο ψυχικής υγείας» της Καρολάιν - Τι αναφέρει η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής

Μετά το «άδεισμα» των Ελλήνων Ψυχολόγων, σειρά έχει η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, δημιουργώντας μεγάλα ερωτήματα. «Αδειάζει» την σύμβουλο υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής.

Μέσω ανακοίνωσής της, αναφέρει ότι «κα Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής» μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, (hac.com.gr), ως ο αντιπροσωπευτικός επαγγελματικός-επιστημονικός φορέας των Συμβούλων Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα, από το 1994, με αφορμή την επικαιρότητα και τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση, που αφορά στα γεγονότα στα “Γλυκά νερά” , παρεμβαίνει ως ακολούθως:

Καταδικάζει την κατάφορη παραβίαση του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας, που αφορά στο θέμα της άρσης του επαγγελματικού απορρήτου. Το απόρρητο αίρεται μερικώς μόνο όταν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του ατόμου ή τρίτου.

Δηλώνει ότι, κατ’ επανάληψη και με επιμονή, έχει επισημάνει σε κάθε αρμόδιο φορέα, ότι είναι επιτακτική η ανάγκη της θεσμοθέτησης του επαγγέλματος του Συμβούλου Ψυχικής Υγείας ώστε να διασφαλίζονται τα κριτήρια για την έναρξη του επαγγέλματος, με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου και των παρεχόμενων, προς αυτό, υπηρεσιών.

Ενημερώνει ότι η κα Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αυτοαποκαλείται Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share