Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά ο ένας Πακιστανός επίδοξος βιαστής της κοπέλας στο Κορωπί!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

8 Ιουνίου 2021 12:07
Στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά ο ένας Πακιστανός επίδοξος βιαστής της κοπέλας στο Κορωπί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην πρωινή εκπομπή του open μίλησε η Σοφια Βούλτεψη για το θέμα της επίθεσης ομάδας Πακιστανών εναντίον κοπέλας στο Κορωπί.

Όπως είπε η κυρία Βούλτεψη ο ένας από τους δυο συλληφθέντες Πακιστανους είναι εντελώς αχαρτογράφητος, δηλαδή κυκλοφόρησε στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα.

Αυτή είναι η Ελλάδα δυστυχώς. Είναι άγνωστο πότε ήρθε στην χώρα μας και πως και αν δεν τον είχε συλλάβει η αστυνομία για την επίθεση στην κοπέλα ακόμη θα αλώνιζε.

Κορωπί: Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί που κατηγορούνται για την επίθεση στην 26χρονη - Τι κατέθεσε το θύμα

Δύο Πακιστανοί ήταν εκείνοι, που συνελήφθησαν για την επίθεση σε 26χρονη στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί, με τους ίδιους να δέχονται δίωξη για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Η 26χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι έξι άντρες, της επιτέθηκαν ενώ περίμενε τον σύζυγο της έξω από την πλαζ, σκίζοντας την μπλούζα της, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις πράξεις τους, τις οποίες μετέδιδαν ζωντανά σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Οι δυο κατηγορούμενοι εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για πλημμέλημα, ήταν μεταξύ των 6 που επιτέθηκαν στη νεαρή γυναίκα, αλλά δεν μετείχαν στην επίθεση και απλώς παρακολουθούσαν. Εξ ού και το πλημμέλημα...

Οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους τέσσερις δράστες.

Επίθεση στο Κορωπί κατηγορούμενοι

Η κατάθεση της 26χρονης

Η παθούσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά όχι από αυτούς που της επιτέθηκαν ή από εκείνους που βιντεοσκοπούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη αναφέρει πως οι δύο παρακολουθούσαν την όλη σκηνή.

Το χρονικό της επίθεσης

Το σκηνικό τρόμου συνέβη στις 18:00 το απόγευμα σε αυτό το σημείο σε πάρκινγκ παραλιακού καταστήματος. Η 26χρονη περίμενε στο αυτοκίνητο τον σύζυγό της όταν οι 6 άνδρες την περικύκλωσαν και της επιτέθηκαν σκίζοντας της τα ρούχα.

Μάλιστα καταγράφουν την αρρωστημένη και άνανδρη επίθεση στο κινητά τους και την μεταδίδουν σε live streaming σε άγνωστο website.

Σε κατάσταση σοκ και ημίγυμνη η γυναίκα αρχίζει να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με τους άνδρες πακιστανικής καταγωγής να τρέπουν σε φύγει.

Στο σημείο κλήθηκαν οι άνδρες της άμεσης δράσης που κατάφεραν και συνέλαβαν τους 2 από τους 4 δράστες ηλικίας 20 και 36 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμα 4 άτομα πακιστανικής καταγωγής. Οι συλληφθέντες διέμεναν παράνομα στην χώρα, ενώ εργαζόταν σε αγροτικές δουλειές στην περιοχή.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share