Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωπί: Ανατριχιάζει στην κατάθεσή της η 26χρονη - «Άρχισα να φωνάζω και μου έσκισαν την μπλούζα»

Αύριο (8/6) η δίκη των Πακιστανών

7 Ιουνίου 2021 23:16
Κορωπί: Ανατριχιάζει στην κατάθεσή της η 26χρονη - «Άρχισα να φωνάζω και μου έσκισαν την μπλούζα»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχιάζει στην κατάθεσή της η 26χρονη, που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στην Αγία Μαρίνα του Κορωπίου, με την ίδια να αναφέρεται σε όσα έζησε.

Το περιστατικό που συνέβη την Κυριακή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας του Κορωπίου, καταγγέλλεται πως συνέβη μπροστά στα μάτια κι άλλων λουόμενων, χωρίς όμως κάποιος να αντιδράσει. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 26χρονη βρισκόταν με τον σύζυγό της στην παραλία, όταν την περικύκλωσε μία ομάδα έξι ανδρών, που άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, μάλιστα, έσκισαν την μπλούζα της γυναίκας, μεταδίδοντας την επίθεση σε απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο. Η ίδια έβαλε τις φωνές και ο σύζυγός της έσπευσε να την βοηθήσει. Η 26χρονη περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε το απόγευμα της Κυριακής και υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι παρόλο που το περιστατικό συνέβη σε μία παραλία γεμάτη με κόσμο, κανείς από τους παριστάμενους δεν βοήθησε την ίδια και τον σύζυγό της. «Είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου…», τονίζει μιλώντας στο Mega.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, η 26χρονη αναφέρει: «Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άνδρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τελοσπάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο". Στη συνέχεια, αναφέρει πως οι άνδρες όρμησαν προς το μέρος της και της έσκισαν την μπλούζα, μεταδίδοντας live την επίθεση. "Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα, συνεχίζοντας να βγάζουν βίντεο», επισημαίνει.

Εμφανώς σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη, η 26χρονη επισημαίνει πως «νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή", ενώ εμφανίζεται βέβαιη ότι "εάν δεν ήταν εκεί άνδρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες". Δεν παραλείπει, δε, να εκφράσει τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι ενώ στο σημείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετοί λουόμενοι κάνεις δεν βοήθησε την ίδια και τον σύζυγό της. "Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό". αναφέρει η γυναίκα για να προσθέσει: "δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρηγορά, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας».

Η δίκη των Πακιστανών

Αύριο (8/6) το μεσημέρι αναμένεται να δικαστούν τελικά στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο οι δυο Πακιστανοί κατηγορούμενοι, που καταγγέλθηκαν ότι μαζί με 4 ακόμη άτομα επιτέθηκαν σε 26χρονη στο Κορωπί.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων και επρόκειτο να οδηγηθούν στο δικαστήριο. Ωστόσο, δεν είχαν δικηγόρο και δεν υπήρχε διερμηνέας, όποτε θα βρεθούν αύριο και πάλι ενώπιον των δικαστών. Μέχρι την δίκη τους, θα παραμείνουν κρατούμενοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share