Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παγώνη: «Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί το χειμώνα δε θα μπορούν να πάνε πουθενά»

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας - Πειραιά δήλωσε ότι θα πάμε σε τέταρτο κύμα και νέα καραντίνα αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60

7 Ιουνίου 2021 12:05
Παγώνη: «Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί το χειμώνα δε θα μπορούν να πάνε πουθενά»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε το πρωί της Δευτέρας (7/6) Ματίνα Παγώνη, η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα πάμε σε τέταρτο κύμα και σε νέα καραντίνα αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60.

Αυτή την στιγμή επισήμανε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, το ποσοστό της ανοσίας βρίσκεται περίπου στο 22%, ενώ ο στόχος είναι το 50% τέλος Ιουνίου και 75% τέλος Αυγούστου - 80% αρχές Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των εμβολιασμών.

Επίσης, είπε ότι πρέπει να τρέξουν οι ομάδες 60+ να εμβολιαστούν και πως όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί το χειμώνα δε θα μπορούν να πάνε πουθενά!

Συνεχίζονται τα κορωνοπάρτι παρά τα απαγορευτικά μέτρα

Παράλληλα, μιλώντας για τις εικόνες συνωστισμού στα κορωνοπάρτι που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν έκρυψε πως υπάρχει φόβος για τέταρτο κύμα αν συνεχιστούν αυτά τα πάρτι και το καλοκαίρι.

«Ένας μεταδίδει τον κορωνοϊό σε 100 άτομα στα κορωνοπάρτι» και ανέφερε την ευθύνη που έχουν οι Αρχές για την αποτροπή τους τόνισε επίσης η Παγώνη, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν προσέξουμε και δεν εμβολιαστούμε δεν πρόκειται να βγούμε από την πανδημία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share