Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΣΕΠ: Έως την Παρασκευή (11/6) αιτήσεις για 167 θέσεις - Παράλληλα νέες μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και υπουργεία

Ζητούνται υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης

7 Ιουνίου 2021 09:18
ΑΣΕΠ: Έως την Παρασκευή (11/6) αιτήσεις για 167 θέσεις - Παράλληλα νέες μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και υπουργεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΑΣΕΠ: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής προσωπικού σε 10 δήμους και φορείς όλης της χώρας. Συνολικά, θα προσληφθούν 167 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης.

Ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, η πιστοποιημένη εμπειρία και άλλες κοινωνικές ιδιότητες κρίνουν τον διορισμό. Παράλληλα, προκήρυξη για πρόσληψη 77 υπαλλήλων, που θα απαρτίζουν μια νέα ομάδα δράσης, πραγματοποίησε το ΑΣΕΠ, με τις αιτήσεις τον τελευταίο καιρό να έρχονται υπό τη μορφή «βροχής».

ΑΣΕΠ- Προσλήψεις - Δείτε αναλυτικά, ολόκληρες τις προκηρύξεις (σε παρένθεση η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων):

  • ΑΣΕΠ: 14 συμβάσεις στο δήμο Σαρωνικού: Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 3 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.
  • ΑΣΕΠ: 10 προσλήψεις στο δήμο Βόλβης: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αιτήσεις έως 7/6.
  • Τέσσερις συμβάσεις στο δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων: Η σύμβαση εργασίας έχει διάρκεια 3 μηνών, με δυνατότητα παράτασης ενός μήνα. Αιτήσεις έως 11 Ιουνίου.
  • ΑΣΕΠ: 60 θέσεις στο δήμο Ρόδου: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 4μηνη σύμβαση εργασίας. Αιτήσεις έως 8/6
  • 10 νέες προσλήψεις στο δήμο Καλαβρύτων: Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 4μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Αιτήσεις έως 10/6.
  • ΑΣΕΠ: 14 προσλήψεις στον δήμο Επιδαύρου: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υποψήφιοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η υποβολή αιτήσεων τελειώνει την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021.

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για 167 θέσεις

  • ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις στο Κιλκίς: Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 2 Ιουνίου 2021 έως και 11 Ιουνίου 2021.
  • Προσλήψεις ΑΣΕΠ: Οκτώ συμβάσεις στον ΔΕΔΔΗΕ: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Αιτήσεις έως 11/6
  • ΔΕΔΔΗΕ: 30 θέσεις εργασίας στην Αθήνα: Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί 10 Ιουνίου 2021.
  • 13 θέσεις εργασίας στο δήμο Ωραιoκάστρου: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Αιτήσεις έως 14/6

ΑΣΕΠ: Νέες μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και υπουργεία

Την έκδοση νέα προκήρυξης, μέσω ΑΣΕΠ, που θα αφορά την πρόσληψη 42 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προανήγγειλε ο κ. Σπήλιος Λιβανός.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός, έστειλε χτες αίτημα στο ΑΣΕΠ, ώστε να προχωρήσει σε νέα προκήρυξη για την πλήρωση 42 μόνιμων υπαλλήλων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου, τρεις θέσεις από τις 42 ( μία ΠΕ Οικονομικού και δύο ΠΕ Γεωπονικού) καθορίσθηκε ότι θα πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν.2643/98.

Η κατανομή για τις υπόλοιπες 39 θέσεις εργασίας που θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη, έχει ως εξής:

  • 7 θέσεις ΠΕ Οικονομικού
  • 3 θέσεις ΠΕ Ιχθυολόγων
  • 13 θέσεις ΠΕ Γεωπόνων
  • 8 θέσεις ΠΕ Κτηνιάτρων
  • 4 θέσεις ΠΕ Διοικητικού
  • 4 θέσεις ΠΕ Μηχανικών

Οι θέσεις έχουν εγκριθεί από το υπουργικό Συμβούλιο στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2021.

ΑΣΕΠ: Νέες μόνιμες προσλήψεις σε υπουργεία

Προσλήψεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ

Να σημειωθεί πως το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έχει ήδη δημοσιεύσει όλες τις προκηρύξεις για τις προσλήψεις στο Δημόσιο που αναμένεται να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

Ανάμεσα στις προκηρύξεις που «τρέχουν» βρίσκεται και η προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά 114 προσλήψεις στα ΚΕΠ όλης της χώρα και αναμένεται να σπάσει ρεκόρ αιτήσεων.

Παράλληλα, από τις 15 Ιουνίου 2021, θα τρέξει και η προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά 115 μόνιμες προσλήψεις σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Οικονομικών.

ΑΣΕΠ: Νέες μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και υπουργεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο και δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν 60 μόνιμες προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού σε πέντε Ερευνητικά Κέντρα, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Συγκεκριμένα, αιτήσεις δέχεται η προκήρυξη 2Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά τις προσλήψεις 33 ατόμων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.), στο Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης - Αθηνά, καθώς στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.).

Επιπλέον, ανοικτές αιτήσεις έχει και η προκήρυξη 3Ε/2021 του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά 27 μόνιμες προσλήψεις στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών.

Μοριοδότηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Όπως μπορείτε στις περισσότερες προκηρύξεις που αναφέρονται παραπάνω, πολλές από τις ζητούμενες ειδικότητες έχουν ως κύριο ή επικουρικό προσόν την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας ή την πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Την περίοδο που διανύουμε οι δια ζώσης εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικών ξένης γλώσσας έχουν διακοπεί λόγω των έκτακτων συνθηκών του κορωνοϊού.

Με εξ αποστάσεως εξέταση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν άμεσα, εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ για B2, C1 ή C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ.

Η εξέταση πραγματοποιείται με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) και προσφέρει άμεση μοριοδότηση για τις προσλήψεις στο δημόσιο, τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ αλλά και για τις αιτήσεις σε Μεταπτυχιακά προγράμματα και ιδιωτικό τομέα.

ΑΣΕΠ: Νέες μόνιμες προσλήψεις σε δήμους

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share