Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 21χρονος επιδειξίας στη Βούλα να αυνανίζεται μπροστά σε ανήλικες κοπέλες

Στόχευε σε μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου και ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες

7 Ιουνίου 2021 07:46
Συνελήφθη 21χρονος επιδειξίας στη Βούλα να αυνανίζεται μπροστά σε ανήλικες κοπέλες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης με θύματα ανήλικα κορίτσια ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με έναν 21χρονο να συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω στη Βούλα στην περιοχή του Αγ. Νεκτάριου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος νεαρός πλησίασε δύο 14χρονες κοπέλες (η μητέρα μάλιστα των οποίων είναι ιατροδικαστής) και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά τους. Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και συνελήφθη, ενώ αποδείχθηκε πως ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.

Ο 21χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, τις οποίες ακολουθούσε και επιτίθετο όταν έβρισκε ευκαιρία. Χαρακτηριστικό της δράσης του είναι το γεγονός ότι κάποιες φορές κρυβόταν σε σκοτεινά σημεία και αιφνιδίαζε τα θύματά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα επίθεσης σε νεαρές κοπέλες που σημειώνεται στη Βούλα μετά τον αλλοδαπό που συνελήφθη επειδή πρόσφατα είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά νεαρά κορίτσια.

Δείτε την ανάρτηση του συνδικαλιστή αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Χρήστου Μπαλάσκα:

Θρίλερ με τον θάνατο 31χρονου σεφ στη Βούλα: Βρέθηκαν σύνεργα ναρκωτικών στο σπίτι (Video)

Μια νέα τροπή παίρνει ο θάνατος του 31χρονου σεφ που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σπίτι στη Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Ρουμάνο, που φιλοξενούνταν στο σπίτι και ο οποίος βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας την Τρίτη 20 Απριλίου.

Στο σπίτι βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, σύνεργα ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του άνδρα να προήλθε από τη χρήση ουσιών.

Για το περιστατικό η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ενώ οι αρχές έχουν καλέσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share