Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο λιμάνι

Σοκ στην περιοχή!

5 Ιουνίου 2021 11:33
Τραγωδία στο Βόλο: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο λιμάνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τραγωδία γράφτηκε στο Βόλο, καθώς οι Αρχές εντόπισαν στο λιμάνι της πόλης το πτώμα μιας γυναίκας, το πρωί του Σαββάτου (5/6).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, την άτυχη γυναίκα εντόπισαν διερχόμενοι διερχόμενους περιπατητές που ειδοποίησαν το λιμεναρχείο, λίγο μετά τις 8 το πρωί, κοντά στο λιμεναρχείο Βόλου, στα ρυμουλκά στην προβλήτα, με μια ακόμη υπόθεση να σοκάρει την περιοχή.

Πτώμα στο λιμάνι του Βόλου

Οι πρώτες πληροφορίες της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα υπολογίζεται ότι είναι 60-70 ετών ύψους, περίπου 1,65 ύψους, φορούσε μαύρα ρούχα και πάνινα παπούτσια. Δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση καθώς δεν βρέθηκαν πάνω της σχετικά έγγραφα, και κλήθηκε η Σήμανση.

Στην περίπτωση που κάποιος αναζητούσε δικό του πρόσωπο, καλείται να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές για τη διευκόλυνση τους.

Σημειώνεται ότι η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Βόλου.

Πέθανε ο Τάσος Μητρογώγος!

Ο Τάσος Μητρογώγος έφυγε από τη ζωή έπειτα από σύντομη ασθένεια.

Η φωνή του που επί δεκαετίες ήταν η πιο γνώριμη του Ραδιοφωνικού Σταθμού Βόλου ήταν από εκείνες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Ο Τάσος Μητρογώγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο και από πολύ νωρίς τραγουδούσε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών, τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς Θεσσαλονίκης και Βόλου και προσελήφθη κατόπιν διαγωνισμού στην στην τότε ΕΙΡ στη θέση του εκφωνητή.

Διατέλεσε ανταποκριτής στα «Χρονικά της Ημέρας» και αθλητικός ανταποκριτής, ενώ την περίοδο της δικτατορίας μετατέθηκε δυσμενώς στην Ρόδο, αλλά από το 1976 μέχρι και τη συνταξιοδότησή του διετέλεσε Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ.

Πέθανε ο ο Τάσος Μητρογώγος!

Συνεργάσθηκε με ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς,αλλά και εφημερίδες του Βόλου και της Αθήνας. Επίσης, ο Τάσος Μητρογώγος διοργάνωσε αφιερώματα-συναυλίες σε μεγάλους συνθέτες και τραγουδιστές όπως Αττίκ, Μ. Σουγιούλ, Ν. Γούναρης, Γ. Μουζάκης, Τ. Μαρούδας, Φ. Πολυμέρης, Δανάη, Σ. Παναγόπουλος, Σ. Βέμπο, Ε. Μαρέλη και αφιερώματα σε νεότερους καλλιτέχνες, όπως Δάκης, Ρ. Γουίλιαμς, Γ. Πολυχρονιάδης, Τζιορντανέλλι, Πασχάλης και πολλούς άλλους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share