Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη τραγωδία στη Κρήτη: Σκοτώθηκε άνδρας που έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του

Αδιανόητο!

3 Ιουνίου 2021 10:09
Απίστευτη τραγωδία στη Κρήτη: Σκοτώθηκε άνδρας που έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στην Κρήτη με θύμα έναν 50χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ένας άνδρας 50 ετών, έπεσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, από τις σκάλες του σπιτιού του στη Σητεία.

Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, ήταν ήδη αργά.

Απίστευτη τραγωδία στη Κρήτη

Τροχαίο στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή και η σύζυγος του Νάθαν μετά από 37 μέρες

Δυσάρεστη κατάληξη έχει η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που «γράφτηκε» στην άσφαλτο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Μπαλί.

Μετά τον 42χρονο Νάθαν από την Ιεράπετρα που βρέθηκε νεκρός μετά από το τροχαίο που αποκαλύφθηκε στις 17 Απριλίου, σήμερα κατέληξε και η 32χρονη σύζυγός του που έδινε μάχη για την ζωή της, εδώ και 37 ημέρες στο Νοσοκομείο Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα συνέβη επί της εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου κοντά στο ύψος του Μπαλί με τον 42χρονο και την 32χρονη να μένουν επί μέρες αβοήθητοι καθώς η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο αδικοχαμένος Νάθαν με συνεπιβάτιδα την γυναίκα του, ξέφυγε της πορείας της και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα να μην γίνουν αντιληπτοί.

Η 32χρονη σύζυγος του Νάθαν παρέμενε σε καταστολή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και οι γιατροί είχαν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε νωρίτερα σήμερα όπως μας επιβεβαίωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων.

Κατέληξε η σύζυγος του Νάθαν μετά από 37 μέρες στο νοσοκομείο

Το χρονικό του τροχαίου

Ξετυλίγοντας οι αρχές το κουβάρι της υπόθεσης, προκύπτει ότι το ζευγάρι έφυγε από την Ιεράπετρα με προορισμό του τα Χανιά για την αγοροπωλησία ενός οχήματος. Ο Νάθαν και η Σβέτα διανυκτέρευσαν σε χωριό του Αποκόρωνα, ενώ τα χαράματα φέρεται να πήραν τον δρόμο της επιστροφής με την μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα τους.

Πλησιάζοντας προς το Μπαλί σε μία αριστερή στροφή του ΒΟΑΚ, καταγράφεται δεξιά εκτροπή της μοτοσυκλέτας, με συνέπεια η μηχανή να απογειωθεί κυριολεκτικά με την «βοήθεια» μιας -ήδη χτυπημένης από άλλο τροχαίο- προστατευτικής μπάρας, με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα να πεταχτεί 35 με 40 μέτρα και να ακινητοποιηθεί σε ένα δένδρο, ενώ ο Νάθαν βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από τον ΒΟΑΚ και η Σβέτα βαριά χτυπημένη σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από τον σύζυγο της.

Το ζευγάρι το οποίο αναζητούσαν εναγωνίως οι φίλοι του καθ' όλη την διάρκειας της εβδομάδας από της 13 Απριλίου έως και στις 17 του μήνα που αποκαλύφθηκε το τροχαίο, εντοπίστηκε τελικά μετά από έναν φίλο τους, ο οποίος μάλιστα συγκλονισμένος κατέθεσε στις αρχές ότι αρχικά εντόπισε τον Νάθαν και σε κοντινή απόσταση είδε την γυναίκα του, χωρίς να αντιληφθεί πως ήταν ζωντανή. Όταν τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο αποκαλύφθηκε από μια κίνηση του χεριού της 32χρονης με όση δύναμη της είχε απομείνει έχοντας απειροελάχιστα τις αισθήσεις της ότι αν και βαριά τραυματισμένη, τελικά ήταν ζωντανή.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων που βρίσκονται επί του ΒΟΑΚ με σκοπό να το ερευνήσουν, ενώ ήδη στο «μικροσκόπιο» τους βρίσκεται το υλικό από κάμερα ασφαλείας ενός ξενοδοχείου στην περιοχή του Λατζιμά που απέχει περίπου 7 με 10 χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας.

Επίσης αν και δεν θεωρείται επικρατέστερο σενάριο, εντούτοις η ΕΛΑΣ εξετάζει και το ενδεχόμενο η μηχανή του 42χρονου να χτυπήθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share