Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με μπουκάλια σε αστυνομικούς της ομάδας Ζ

Από μια ομάδα νεαρών

3 Ιουνίου 2021 09:02
Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με μπουκάλια σε αστυνομικούς της ομάδας Ζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικυκλιστές της ΕΛΑΣ κινούνταν στην οδό Μοσχονησίων στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν ξαφνικά μια ομάδα νεαρών πέταξε εναντίον τους μπουκάλια μπύρας και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί πρόλαβαν να δουν τους νεαρούς, οι οποίοι βρίσκονταν στην αυλή σχολικού συγκροτήματος. Αμέσως κάλεσαν ενισχύσεις, όμως, οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ακινητοποίησαν πέντε νεαρούς, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν σχετίζονταν με το συμβάν.

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με μπουκάλια σε αστυνομικούς της ομάδας Ζ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραγικό θάνατο του αγοριού 18 μηνών

Μια απίθανη τραγωδία σημειώθηκε στην χώρα με τον τραγικό θάνατο ενός αγοριού 18 μηνών, το οποίο βρέθηκε νεκρό σε υπόνομο στη Θεσσαλονίκη, με την εισαγγελική παρέμβαση να ακολουθεί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο για το παιδί, που αγνοείτο στη συμπρωτεύουσα, με άπαντες να αναρωτιούνται για το πώς ξέφυγε από τους παππούδες του.

Το χρονικό του θανάτου και πώς «έχασαν» το παιδί οι παππούδες του

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι, όταν η μητέρα του βρέφους κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Καθώς δεν υπήρχαν μαρτυρίες που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα με τον πιο τραγικό τρόπο. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο. Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με το Star, η γιαγιά του μικρού Γιωργάκη βρισκόταν στον επάνω όροφο και ο παππούς έμεινε στον κάτω όροφο για να προσέχει το παιδί. Σχεδόν μία ώρα μετά, η μητέρα επέστρεψε για να πάρει το παιδί της όμως αυτό είχε χαθεί.

Το αναζήτησαν στον κήπο, όμως δεν το βρήκαν πουθενά. Τότε κάλεσαν την αστυνομία, η οποία εντόπισε ίχνη αίματος γύρω από το φρεάτιο του βόθρου που βρίσκεται πίσω από το σπίτι. Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστική και βυτιοφόρο και αφού έγινε άντληση των λυμάτων, εντοπίστηκε η σορός του παιδιού.

Το φρεάτιο του βόθρου ήταν κλειστό με δύο σίδερα οικοδομής σε σχήμα σταυρού και μια πρόχειρη μικρή λαμαρίνα. Είναι πιθανό το παιδί που είχε αρχίσει να περπατά, να διέφυγε της προσοχής του παππού, να πάτησε πάνω στην πρόχειρη κατασκευή και να έπεσε μέσα στον βόθρο.

Ο μικρός ήταν το μοναδικό παιδί του ζευγαριού. Ο 50χρονος πατέρας του, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός φορτηγού, ενημερώθηκε για το δυστύχημα ενώ βρισκόταν καθ' οδόν από την Αθήνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share