Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινεί με την εικόνα της από το χειρουργείο η Ιωάννα - Η δήλωση που «λύγισε» την Ελλάδα και η ομολογία της 35χρονης

Πάνω από ένας χρόνος στον αγώνα της για δικαίωση

2 Ιουνίου 2021 18:47
Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινεί με την εικόνα της από το χειρουργείο η Ιωάννα - Η δήλωση που «λύγισε» την Ελλάδα και η ομολογία της 35χρονης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Κάτι παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την άγρια επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, με την ίδια να υποβάλλεται σε νέο χειρουργείο, το όγδοο κατά σειρά.

Ένα χρόνο μετά από την σοκαριστική επίθεση που της άλλαξε για πάντα τη ζωή και «χάραξε» τόσο το κορμί όσο και τη ψυχή της, η Ιωάννα υπεβλήθη σε μια ακόμα επέμβαση αποκατάστασης.

Η νεαρή γυναίκα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου δίνει τη δική της μάχη.

Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φορά ένα μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί να φαίνονται και να σοκάρουν αφού δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς που έκανε το καυστικό υγρό στο σώμα της.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη» ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε την ανάρτησή της.

Ιωάννα βιτριόλι φωτογραφία

Η δήλωση που «λύγισε» την Ελλάδα και η ζωή της 35χρονης στην φυλακή

Η Ιωάννα είχε μιλήσει στο Mega και είπε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι συνεχίζει να πονά, όμως, βρίσκει τη δύναμη να το αντιμετωπίσει, χάρις στο κύμα αγάπης και συμπαράστασης του οποίου έγινε αποδέκτης.

«Ένα χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και αυτή του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω. Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Από την άλλη πλευρά αυτής της πρωτοφανούς τραγωδίας, μια άλλη γυναίκα. Η 35χρονη Έφη. Εκείνη που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα της Ιωάννας και από τον περασμένο Ιούνιο κρατείται στις φυλακές.

Μέχρι και πριν από δύο μήνες αρνιόταν τα πάντα. Ώσπου, δύο μήνες πριν, έλυσε τη σιωπή της και ομολόγησε.

Η κατηγορία σε βάρος της μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Έφη παραμένει ψύχραιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βαρύτατη αυτή κατηγορία τη φοβίζει.

Συνεχίζει να εργάζεται στον χώρο ταξινόμησης και καθαριότητας ρούχων των φυλακών Ελαιώνα στη Θήβα και συνεχίζει να προσέχει, όσο είναι δυνατό, την εμφάνισή της, φροντίζοντας να βάφει μόνη της τα μαλλιά της ξανθά, όπως και όταν ζούσε ελεύθερη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share