Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΤΩΡΑ: Σφοδρή καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην Αττική Οδό! Μεγάλες καθυστερήσεις

Ατελείωτη ουρά!

2 Ιουνίου 2021 09:57
ΤΩΡΑ: Σφοδρή καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην Αττική Οδό! Μεγάλες καθυστερήσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο με «καραμπόλα» τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε στις 09:05 το πρωί της Τετάρτης (02/06) στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την Αττική οδό, υπήρξε σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στο ύψος Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Από το τροχαίο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις τουλάχιστον 10 με 15 λεπτών, από το σημείο μέχρι την Μεταμόρφωση. Έτσι, έχουν δημιουργηθεί «ουρές» αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο διάστημα.

Τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί και η κίνηση των οχημάτων εξομαλύνεται.

Φρικτό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας: Πέρασε με κόκκινο και "σήκωσε στον αέρα" ντελιβερά!

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Κυριακής σε κεντρικό δρόμο των Αθηνών. Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής, ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούεται μηχανάκι delivery.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής πετάγεται αρκετά μέτρα μακριά, ενώ περίοικοι σπεύδουν να καλέσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει. Είναι τόσο σφοδρή σύγκρουση το ΙΧ αυτοκίνητο δέχτηκε σε ένα άλλο σταθμευμένο όχημα, προκαλώντας του σοβαρότατες ζημιές.

Ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος, ενώ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής διενεργεί προανάκριση.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share