Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις και με απολυτήριο γυμνασίου και λυκείου

Ολόκληρες οι προκηρύξεις

2 Ιουνίου 2021 08:34
ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις και με απολυτήριο γυμνασίου και λυκείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με νέο προσωπικό ενισχύονται άμεσα δήμοι και φορείς σε όλη την χώρα. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 225 απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, των εξής ειδικοτήτων:

  • Στατιστικής
  • Τυπογραφία
  • Οδηγοί
  • Εισπράκτορες
  • Φύλακες
  • Ναυαγοσώστες
  • Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων
  • Χειριστές Μηχανημάτων Έργων
  • Καθαριστές
  • Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
  • Εργάτες Πρασίνου
  • Βοηθητικό Προσωπικό

ΑΣΕΠ:  Δείτε τις νέες προσλήψεις και με απολυτήριο γυμνασίου και λυκείου

Πατήστε τους ενεργούς συνδέσμους και διαβάστε ολόκληρες τις προκηρύξεις:

ΕΛΣΤΑΤ: 301 νέες προσλήψεις σε 48 περιοχές (pdf): Θα προσληφθούν υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ). Αιτήσεις εώς 1/6

39 προσλήψεις στη Θεσσαλονίκη: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 2μηνη σύμβαση εργασίας από 5 Ιουλίου έως και 27 Αυγούστου 2021. Λήγει 2 Ιουνίου 2021.

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες συμβάσεις στην Λιβαδειά: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 26 Μαΐου 2021 και λήγει 4 Ιουνίου 2021.

ΑΣΕΠ: 31 προσλήψεις στο δήμο Κατερίνης: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.

ΑΣΕΠ: Οκτώ συμβάσεις στο δήμο Σκιάθου: Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021.

Φύλακες στον δήμο Αγρινίου - Θέσεις για ένα χρόνο: Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Αιτήσεις έως 7/6

ΑΣΕΠ: 14 προσλήψεις στον δήμο Επιδαύρου: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υποψήφιοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η υποβολή αιτήσεων τελειώνει την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021.

ΑΣΕΠ: Επτά θέσεις στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας: Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-45 ετών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021.

ΑΣΕΠ:  Νέες θέσεις εργασίας σε όσους έχουν απολυτήριο γυμνασίου και λυκείου

Εκδόθηκε η προκήρυξη για 144 προσλήψεις στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Εκδόθηκε η 7Κ/2021 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π.(Φ.Ε.Κ. 28/12.5.2021/τ. ΑΣΕΠ και Φ.Ε.Κ. 31/26-05-2021/τ.Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Τα Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) και διατίθενται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις και με απολυτήριο γυμνασίου και λυκείου

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 5 Ιουλίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share