Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πειραιάς: Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από πτώση αμαξιού στο λιμάνι

Τον εντόπισαν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού

2 Ιουνίου 2021 07:31
Πειραιάς: Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από πτώση αμαξιού στο λιμάνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό με την πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Τετάρτης με έναν άνδρα να ανασύρεται νεκρός.

Οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού που βούτηξαν στο νερό εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Μετά την ανάσυρσή του ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο συναγερμός στο Λιμενικό σήμανε στις 6 το πρωί όταν ενημερώθηκε για πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά. Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην πύλη Ε2 από την οποία αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη.

Στην περιοχή επιχείρησαν βατραχάνθρωποι του λιμενικού αλλά και ένα πλωτό σκάφος. Σημειώνεται ότι την ώρα της πτώσης δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο κάποιου πλοίου.

Πειραιάς: Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από πτώση αμαξιού στο λιμάνι

Οδηγός χτύπησε πέντε παιδιά με αυτοκίνητο και εξεφανίστηκε (Video)

Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο του και εγκατέλειψε πέντε παιδιά έξω από το Επιμελητήριο. Ενώ, ένα σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε στις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4) στη μεγάλη στροφή πριν τη διασταύρωση της Δίβρης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.

Το περιστατικό, συνέβη χθες το Σαββάτου και ευτυχώς τα παιδιά, κάποια από αυτά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο στην υγεία τους.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί ότι κάποιος χτύπησε με το όχημά του και εν συνεχεία εγκατέλειψε στον δρόμο μικρά παιδιά. Η Τροχαία Αργοστολίου βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων των μαρτύρων που είδαν τι συνέβη, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης αυτής της απαράδεκτης ενέργειας και να συλληφθεί.

Χθες αργά το βράδυ ο οδηγός εμφανίστηκε στις αρχές, ωστόσο αρνείται παντελώς τις κατηγορίες και δηλώνει ότι αυτός πέρασε από το σημείο μετά το συμβάν.

Δυστύχημα στη Γαύδο: Συγκλονίζει ο φίλος και οδηγός του μοιραίου ΙΧ - «Μπορούσε να σωθεί η Κορίνα! Εγώ και μόνο εγώ φταίω»

Δυστύχημα στη Γαύδο: «Ραγίζει» καρδιές ο φίλος της όμορφης Κορίνας που έχασε τη ζωή της στη Γαύδο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό 70 – 80 μέτρων τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ο 40χρονος δηλώνει υπεύθυνος για το τροχαίο στη Γαύδο το οποίο κόστισε τη ζωή της 25χρονης Κορίνας, ενώ κι ο ίδιος νοσηλεύεται τραυματισμένος. «Εγώ και μόνο εγώ φταίω», λέει στο TLive και στην Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς θυμάται το αυτοκίνητο να κατρακυλά με τους δύο τους μέσα στο γκρεμό βάθους 70 – 80 μέτρων.

Συνεχίζοντας ο 40χρονος μιλάει για την αδικοχαμένη φίλη του, λέγοντας πώς «ήταν ένας άγγελος» και πως ο ίδιος τη λάτρευε αληθινά: «Γνωριζόμασταν από το 2017, αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά».

Θυμάται ότι η Κορίνα ήταν ζωντανή και μιλούσανε μέσα στα συντρίμμια του παραμορφωμένου αυτοκινήτου: «Μου έλεγε ότι πονάει πολύ το πόδι της» κι εγώ προσπαθούσα να την ανακουφίσω με κάποια κουβερτούλα.

Δυστύχημα στη Γαύδο

Επειδή το κινητό δεν είχε σήμα κάτω στο γκρεμό, ο 40χρονος είπε στην Κορίνα πως θα ανέβει στο δρόμο για να τηλεφωνήσει για βοήθεια. Όντως, πήρε το 166 και σε 10′ λεπτά έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό και ένας πυροσβέστης.

«Όλα αυτά στις 6 το πρωί, όμως, το ελικόπτερο έφτασε 11:00 με 12:00, αλλά η Κορίνα είχε πεθάνει από τις 10:00 το πρωί», λέει ο 40χρονος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share