Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης επειδή πήγε να αυτοκτονήσει - Η Ιωάννα είχε πει το «αντίο» στους συμμαθητές της

Τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση

1 Ιουνίου 2021 21:51
Ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης επειδή πήγε να αυτοκτονήσει - Η Ιωάννα είχε πει το «αντίο» στους συμμαθητές της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίσσεται στα Χανιά, με τον πατέρα της 11χρονης Ιωάννας να είναι το επόμενο θύμα των εξελίξεων, αφού κατέληξε στο ψυχιατρείο, έχοντας προσπαθήσει να αυτοκτονήσει στο ίδιο σημείο.

Ο άνδρας επισκέφτηκε χθες (31/5) το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου παιδιού και επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο, όμως ένας φίλος που ήταν μαζί του τον συγκράτησε.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του κοριτσιού βρίσκονται σε «διαμάχη» για την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών τους.

Ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να ζητήσει την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών του.

Ο δικηγόρος του πατέρα ανέφερε ότι η μητέρα της Ιωάννας δεν ενημέρωσε έγκαιρα τόσο τον πατέρα όσο και τις αρμόδιες αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού.

Η Ιωάννα είχε αποχαιρετήσει τους συμμαθητές της

Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η μικρή Ιωάννα. Είναι συγκλονιστικά τα όσα έγιναν γνωστά αποκλειστικά στο zarpanews.gr από το περιβάλλον του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άκουσαν ότι η Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία παρά το νεαρό της ηλικίας της και κάποιους από τους συμμαθητές της, τους είχε ήδη αποχαιρετήσει.

Οι μαθητές σε όλες τις τάξεις ενημερώθηκαν από ψυχολόγο για τον θάνατο της Ιωάννας, ο οποίος μάλιστα, ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πως αισθάνεται από αυτήν την απώλεια.

Τέλος, οι συμμαθητές της, άφησαν στο γραφείο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσουν την 11χρονη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share