Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 48χρονος για την προσπάθεια αρπαγής της 12χρονης - Σοκάρει η μαρτυρία του 56χρονου επίδοξου «δράκου» στη Θεσσαλονίκη

Στο δρόμο της Δικαιοσύνης οι δύο υποθέσεις

1 Ιουνίου 2021 17:20
Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 48χρονος για την προσπάθεια αρπαγής της 12χρονης - Σοκάρει η μαρτυρία του 56χρονου επίδοξου «δράκου» στη Θεσσαλονίκη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην φυλακή αναμένεται να βρεθεί ο 48χρονος για την προσπάθεια αρπαγής της 12χρονης στη Ραφήνα, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος, τη στιγμή που σοκάρει και η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με την παρενόχληση του 56χρονου επίδοξου «δράκου» στη 16χρονη.

Αναφορικά με την υπόθεση της Ραφήνας, ο κατηγορούμενος για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής σε βάρος του κοριτσιού απολογούμενος ενώπιον της δικαιοσύνης φέρεται να αρνήθηκε όσα του αποδίδονται. Μάλιστα, ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει τη 12χρονη προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του.

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου και αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης ο 48χρονος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, την πλησίασε με ένα λευκό αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο της. Η μαθήτρια φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς πως ο 46χρονος αποπειράθηκε να την ανεβάσει στο αυτοκίνητο του χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει καθώς του ξέφυγε.

«Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα…» φέρεται να είπε η 12χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Παλλήνη ενώ στο όχημα του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν.

Θεσσαλονίκη: Απίθανη δικαιολογία του 56χρονου για την παρενόχληση

Το περιστατικό της παρενόχλησης 16χρονης μαθήτριας από 56χρονο που συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ήταν παρεξήγηση, υποστηρίζει ο ίδιος ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του την ανήλικη.

Ο 56χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του ότι πρόκειται για παρεξήγηση, γραμμή που θα διατηρήσουν και αύριο στο δικαστήριο.

Σε ό,τι αφορά τo γεγονός ότι φέρεται να παρενόχλησε και δύο 20χρονες τον προηγούμενο μήνα στην περιοχή των Πεύκων, το αποδίδει, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο ότι είναι άκομψος στο φλερτ.

Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελέα η οποία του άσκησε δίωξη για απόπειρα παράνομης βίας και απειλή και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο μονομελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο πήρε αναβολή για αύριο. Ο 56χρονος παραμένει κρατούμενος μέχρι να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του αυτοφώρου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share