Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χανιά: Μαρτυρίες φωτιά για την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή - «Η Ιωάννα είχε ήδη αποχαιρετήσει»

Αποκαλύψεις από τους συμμαθητές της - Στο επίκεντρο το κινητό της και το παιχνίδι που έπαιζε!

1 Ιουνίου 2021 13:09
Χανιά: Μαρτυρίες φωτιά για την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή - «Η Ιωάννα είχε ήδη αποχαιρετήσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χανιά: Μαρτυρίες φωτιά έρχονται στο φως από τους συμμαθητές της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή, ενώ στο επίκεντρο είναι το κινητό της και ένα παιχνίδι που έπαιζε.

Παράλληλα, είναι συγκλονιστικά τα όσα έγιναν γνωστά αποκλειστικά στο zarpanews.gr από το περιβάλλον του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έγινε γνωστό ότι η Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία παρά το νεαρό της ηλικίας της και, όπως αποκαλύπτει σήμερα το zarpanews.gr, κάποιους από τους συμμαθητές της τους είχε ήδη αποχαιρετίσει.

Οι μαθητές σε όλες τις τάξεις ενημερώθηκαν για τον θάνατο της Ιωάννας από ψυχολόγο, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πώς αισθάνεται από αυτή την απώλεια.

Τέλος οι συμμαθητές της άφησαν στο θρανίο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετίσουν την 11χρονη, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 11χρονης στα Χανιά: Στο επίκεντρο το κινητό της και το παιχνίδι που έπαιζε!

Τραγωδία στα Χανιά: Νεότερες αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά και τις τελευταίες συνήθειες της μικρής, προκύπτουν από τα λεγόμενα της γιαγιάς της 11χρονης που εκφράζει δημοσίως ερωτήματα για το τι απέγινε το κινητό της εγγονής της, που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη παραλία στα Χανιά πριν μερικά 24ωρα. Παραλλήλα, ππληροφορίες του Open αναφέρουν ότι οι γονείς του πατέρα, θα ζητήσουν να πάρουν την επιμέλεια των δύο μικρών παιδιών.

Όπως είπε, προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, το κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό με τα ακουστικά στα αφτιά.

«Δεν το κλέψανε το κινητό. Το παιδί όπως έπεσε, πώς είχε τα ακουστικά στα αφτιά;», διερωτήθηκε συγκεκριμένα.

Όπως αποκαλύπτει το Open, η γιαγιά της μικρής (από την πλευρά του πατέρα της), είχε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι κάτι απασχολούσε την 11χρονη ενώ ανησυχούσε και για ένα παιχνίδι που έπαιζε το κορίτσι μέσω του κινητού τηλεφώνου.

«Μου είπε γιαγιά παίζω ένα παιχνίδι. Πρώτα πρώτα αυτή έκλεινε την πόρτα», υπογράμμισε, ακόμη.

Σύμφωνα με το Open, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το κινητό του μικρού κοριτσιού, απομακρύνθηκαν με εισαγγελική εντολή από την οικογένεια, τα άλλα δύο, μικρότερα παιδιά, ηλικίας 7 και 9 ετών. Τα πήραν από το σπίτι τους για να τους γίνει ψυχιατρική εξέταση. Κοντά τους, είναι η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share