Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Λιβαδειά: Την προσέγγισε μέσω Instagram, τη βίασε και την πήγε στον φίλο της

Ανατριχιάζει η μαρτυρία του 44χρονου

31 Μαΐου 2021 23:09
Σοκ στη Λιβαδειά: Την προσέγγισε μέσω Instagram, τη βίασε και την πήγε στον φίλο της
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί μια υπόθεση βιασμού στη Λιβαδειά, με έναν 44χρονο να προσεγγίζει μέσω Instagram μια ανήλικη, να την κακοποιεί σεξουαλικά και μετά να την πηγαίνει στον φίλο της.

Συγκεκριμένα, στις συνομιλίες τους της έλεγε ότι γνωρίζει τους γονείς της, ότι έχει αγνές προθέσεις και ότι μπορεί με το αυτοκίνητό του να τη μεταφέρει κρυφά από τους γονείς της από τη Λιβαδειά στον Βόλο για να δει τον φίλο της.

Η ανήλικη κοπέλα πείστηκε από τον 44χρονο και μπήκε στο όχημά του. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 44χρονος οδήγησε προς έναν χωματόδρομο και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μάλιστα, μετά το αποτρόπαιο συμβάν, την πήγε μέχρι τον Βόλο να δει τον φίλο της και αφού περίμενε να τελειώσει την επίσκεψή της, την επέστρεψε πίσω στη Λιβαδειά.

Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού την πίεζε ψυχολογικά και της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν. Εκείνη, τηλεφωνούσε στον σύντροφό της για να νιώσει κάποια ασφάλεια.

Σοκάρει ο 44χρονος με τη μαρτυρία του

Την περασμένη Παρασκευή (28/5), τελικά, η 14χρονη μίλησε στους γονείς της και στη συνέχεια στις Αρχές. Από πλευράς του, ο 44χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της ανήλικης, με μια ακόμη υπόθεση στην χώρα να συγκλονίζει.

Φρίκη: Γυναίκα βιντεοσκοπούσε τον σύντροφό της ενώ βίαζε άλλον άνδρα!

Μια γυναίκα βιντεοσκόπησε τον αρραβωνιαστικό της να βιάζει ομαδικά με τη συμμορία του έναν άντρα που άρπαξαν από τον δρόμο και βασάνισαν σε μια 10ωρη οδύσσεια.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, η Awna Baszak κατέγραψε τον σύντροφό της Daniel Misiolek και τον συνεργό του Kamil Lesiak να υποβάλουν το 27χρονο θύμα σε απίστευτα βασανιστήρια και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις, μετά την απαγωγή του από δρόμο του Merseyside της Αγγλίας τον Νοέμβριο του 2015.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι δύο άντρες ανάγκασαν το θύμα σε φριχτά σεξουαλικά βασανιστήρια, εισάγοντας αντικείμενα στο σώμα του και ουρώντας πάνω του.

Η Baszak βιντεοσκόπησε 90 λεπτά στο κινητό της και καταδικάστηκε το 2016 σε κάθειρξη 12 ετών. Την Τρίτη καταδικάστηκε στο δικαστήριο του Λίβερπουλ και το τελευταίο μέλος της σπείρας, ο Kamil Lesiak, ο οποίος θα εκτίσει 18 χρόνια για τα βασανιστήρια του 2015.

Στις 28 Νοεμβρίου 2015, ο Misiolek πλησίασε το θύμα στον δρόμο και τον χτύπησε με ένα ρόπαλο. Κατόπιν σταμάτησε ταξί και μετέφερε τον άντρα στην οικία του. Το 27χρονο αλυσοδεμένο θύμα υποβλήθηκε σε σεξουαλικά και σωματικά βασανιστήρια.

«Δεν θα πάθεις κακό, αλλά θα μείνεις εδώ ως τη Δευτέρα και θα σε ταΐζω μία φορά τη μέρα», του είπε ο Misiolek. Η σπείρα ανάγκασε το θύμα να ομολογήσει ψευδώς πως ήταν παιδόφιλος, όπως ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Την επόμενη χρονιά καταδικάστηκαν τρεις άνθρωποι για τη φριχτή επίθεση. Ο Misiolek έφαγε ισόβια…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share