Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Μπακογιάννη: Πέθανε ξαφνικά ο Θανάσης Τάτσης!

Πολύ δύσκολες ώρες!

31 Μαΐου 2021 12:34
Βαρύ πένθος για τον Κώστα Μπακογιάννη: Πέθανε ξαφνικά ο Θανάσης Τάτσης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή άφησε ο διευθυντής της δημοτικής αστυνομίας της Αθήνας, Θάνος Τάτσης, προδομένος από την καρδιά του.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, κάνοντας λόγο για έναν «ακούραστο», «αφοσιωμένο στη δουλειά του» και «πάντα χαμογελαστό» άνθρωπο.

«"Ως όναρ παρέρχεται...." Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές αυτές που αποχαιρετάς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του. Ακούραστος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστός. Η οικογένεια του δήμου Αθηναίων πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Αντίο Αρχηγέ...», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης.

«Ως όναρ παρέρχεται....» Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές αυτές που αποχαιρετάς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Ένας...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Monday, May 31, 2021

Κώστας Μπακογιάννης: Ο Δήμαρχος της Αθήνας έκανε στον εαυτό του ένα απίθανο δώρο

Κωνσταντίνου και Ελένης, σήμερα, και ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να κάνει ένα απίθανο δώρο στον εαυτό του.

Μέρα που είναι, αποφάσισε ν' αφήσει για λίγο το γραφείο του στο δήμο και ν' αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του, καθώς σήμερα έχει τη τιμητική του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ανήμερα της γιορτής του, αποφάσισε να κάνει ελεύθερη πτώση και μάλιστα όπως έγραψε ο ίδιος το δώρο αυτό το έκανε στον εαυτό του στην μνήμη του φίλου του Θοδωρή Παντελάκη.

Και φυσικά ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

Άφησε «κάγκελο» τον Κώστα Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη - Απίστευτη κίνηση

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε η Σία Κοσιώνη, με τη δημοσιογράφο να αφήνει «κάγκελο» τον Κώστα Μπακογιάννη, δείχνοντας πως φροντίζει για το σύζυγό της και τον γιο τους, Δήμο.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων, που έκανε μεταξύ άλλων μια... παράνομη έξοδο, μπήκε στην κουζίνα και γέμισε το σπίτι της με μυρωδιές, αφού ετοίμασε μαζί με τον γιο της χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Τα πράγματα από ότι φαίνεται όμως δεν πήγαν καλά και η συνταγή δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το σχόλιο για τις… μαγειρικές της ικανότητες

Η ίδια με διάθεση αυτοσαρκασμού θέλησε να σχολιάσει το συμβάν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία, όπου κρατούσε μία από τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες της.

Μάλιστα το εν λόγω στιγμιότυπο την έδειχνε να ποζάρει ακομπλεξάριστη στο φακό χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ.

«Είπα κι εγώ πρωί πρωί να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Λάθος μεγάλο! Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξω στον μικρό ότι η προσπάθεια μετράει! ΥΓ1: Τι τα θες γλυκιά μου; Κάνε αυτά που ξέρεις!ΥΓ2: Έβαλα φίλτρο κάπως sepia γιατί η φωτό είναι όντως ιστορική. Δεν νομίζω να ξαναβγεί παρόμοια στο άμεσο μέλλον. ΥΓ3: Ό,τι επέζησε πάντως νοστιμότατο!», ήταν η λεζάντα που έγραψε η Σία Κοσιώνη με δόση χιούμορ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share