Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καιρός σήμερα 31/05: Δευτέρα με βροχές και καταιγίδες! Tι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου;

Ο Μάιος μας αφήνει με κακοκαιρία!

31 Μαΐου 2021 06:56
Καιρός σήμερα 31/05: Δευτέρα με βροχές και καταιγίδες! Tι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα: Με βροχές και καταιγίδες μας αφήνει ο Μάιος αφού ο καιρός έχει αλλάξει... πορεία και λέει να μας προβληματίσει λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού! Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου;

Τη Δευτέρα στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 25 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα στα δυτικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία όμως θα περιοριστούν κυρίως στα γύρω ορεινά και το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για τη νέα εβδομάδα

Άστατος καιρός στα βόρεια και τα ανατολικά κεντρικά κυρίως ηπειρωτικά μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος. Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα στην αρχή με άνοδο θερμοκρασίας από την Πέμπτη!

Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου για καταιγίδες

Χαλάει ο καιρός στα βόρεια της χώρας, καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, 31.05.2021.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών απόψε Κυριακή, και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα της Δευτέρας στις περισσότερες περιοχές της Θράκης (νησιά Θρακικού-Λήμνος και ισχυρές), Μακεδονίας (συμπεριλαμανομένης και της Θεσ/νικης- Χαλκιδική) , στα βορειότερα τμήματα της Ηπείρου και στη βορειοδυτική- βόρεια και ανατολική Θεσσαλία!

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα στην Αττική κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας με διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται απο ισχυρό άνεμο ή και πολύ τοπικά κι από χαλάζι!

Στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η πιθανότητα για μπόρες το πρωί της Τρίτης είναι μεγάλη!

⛈⛈⛈⛈Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών απόψε Κυριακή, και κυρίως κατά τη διάρκεια της...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, May 30, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share