Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς, επιθέσεις σε περιπολικά και κυνηγητά γιατί τους χάλασαν το πάρτι

Ισχυρή αστυνομική δύναμη για ενίσχυση

30 Μαΐου 2021 13:24
Πάτρα: Απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς, επιθέσεις σε περιπολικά και κυνηγητά γιατί τους χάλασαν το πάρτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός στην Πάτρα μετά από έφοδο της αστυνομίας, προκειμένου να σταματήσει πάρτι που γινόταν σε σπίτι.

Απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς, επιθέσεις σε περιπολικά και κυνηγητά διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (29/5) σε σπίτι στο Κάτω Καστρίτσι στην Πάτρα

Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία για γλέντι που γινόταν παρουσία δεκάδων ατόμων , κατά τη διάρκεια του οποίου πυροβολούσαν στο αέρα. Παράλληλα, διαβάστε για το κορωνοπάρτι σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στην περιοχή και έγιναν αντιληπτοί από τους καλεσμένους κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. Μάλιστα πολλοί άρχισαν να πετούν πέτρες στους ένστολους, ενώ άλλοι με ξύλα στα χέρια χτυπούσαν το περιπολικό!

Όπως αναφέρει το tempo24.news αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων και κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο από άνδρες της ΟΠΚΕ, όσο και διμοιρία των ΜΑΤ. Ενώ το πλήρωμα του περιπολικού είχε απομακρυνθεί, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στην θέα της αστυνομικής δύναμης οι δράστες εξαφανίστηκαν και ξεκίνησε κυνηγητό από τους αστυνομικούς για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί από τους μετέχοντες στα επεισόδια έχουν αναγνωστεί.

Πάτρα: Ο κλέφτης της μπουγάδας ξαναχτυπά - Ανέβηκε στο μπαλκόνι για παπούτσια

O ληστής της… μπουγάδας εμφανίστηκε ξανά και αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη δυσκολίας, και να προσπαθεί να βουτήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού ό,τι μπορούσαν να φτάσουν τα χέρια του.

Γύρισε να πάρει τα… παπούτσια

Στο νέο βίντεο τον βλέπουμε να σκαρφαλώνει στο διπλανό σκέπαστρο και αρχικά να κάνει… ασκήσεις ισορροπίας, με την κάμερα ασφαλείας να καταγράφει τις κινήσεις του. Με τα πολλά, καταφέρνει να πιαστεί από τα κάγκελα του μπαλκονιού και εστιάζει σε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Καταφέρνει να πιάσει το αριστερό αλλά μετά από επεξεργασία λίγων δευτερολέπτων, αποφασίζει όπως φαίνεται πως αυτό που του χρειάζεται είναι το διπλανό. Το δεξί. Έτσι αφήνει αυτό που κρατούσε στην παπουτσοθήκη και αφού βάζει τα δυνατά του, περνώντας μάλιστα κάποια στιγμή και το ένα του πόδι πάνω από τα κάγκελα, το πιάνει στα χέρια του.

Αμέσως μετά, με το ένα παπούτσι στα χέρια αρχίζει να κατεβαίνει και να απομακρύνεται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share