Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τήνος: Βούτηξε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα για ν' αποφύγει την σύλληψη

Συμβαίνουν κι αυτά

29 Μαΐου 2021 19:55
Τήνος: Βούτηξε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα για ν' αποφύγει την σύλληψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (29/5) στη Τήνο, καθώς ένα αυτοκίνητο «βούτηξε» στην παραλία του Αγίου Φωκά.

Σύμφωνα με το Cyclades24, o οδηγός του οχήματος δεν έστριψε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει στη θάλασσα. Παράλληλα, η αστυνομία συνέλαβε 19χρονο για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός, οποίος έχει απασχολήσει με κλοπές τις αστυνομικές αρχές, όταν συνειδητοποίησε ότι τον παρακολουθεί η αστυνομία, τράπηκε σε φυγή προκειμένου ν' αποφύγει τη σύλληψη.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό, οποίος πιθανότατα βρισκόταν και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την υπόθεση ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα του νησιού ενώ ο οδηγός συνελήφθη.

Βούτηξε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα για ν' αποφύγει τη σύλληψη

Θήβα: Τα «αυγά έκπληξη» έκρυβαν ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 40χρονο για διακίνηση ουσιών

Η αστυνομία συνέλαβε 40χρονο στη Θήβα για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες παρακολούθησαν τον 40χρονο τον οποίο και αιφνιδίασαν έξω από το σπίτι του. Ακολούθησε νομότυπη έρευνα εντός όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και πολλές κενές συσκευασίες από γνωστό παιχνίδι «αυγό – έκπληξη» που φαίνεται ότι τα χρησιμοποιούσε για να συσκευάζει και να διαθέτει προς πώληση τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με το lamiareport, συνολικά κατασχέθηκαν 801,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός 10 αυτοσχέδιων συσκευασιών, 3 φυτά κάνναβης, ύψους έως 20 εκατοστών, ποσότητα χασισελαίου, βάρους 74 γραμμαρίων, εντός γυάλινου βάζου, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας MDMA, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, και διάφορες άλλες κενές συσκευασίες βάζα, νάιλον σακούλες που θα μπορούσε να βάλει ναρκωτικά.

Επίσης, εντός της οικίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων, τα οποία κατείχε παράνομα αφού δεν είχε κάποια σχετική άδεια.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share