Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Eπίδαυρο - Νεαρός μοτοσικλετιστής νεκρός στην άσφαλτο

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή

29 Μαΐου 2021 18:05
Ανείπωτη τραγωδία στην Eπίδαυρο - Νεαρός μοτοσικλετιστής νεκρός στην άσφαλτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/5) σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο στο 31ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ισθμού – Επιδαύρου, στο ύψος του Σοφικού.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, βγήκε εκτός οδοστρώματος και χτύπησε σε μια ελιά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σκοτώθηκε νεαρός μοτοσικλετιστής στην επίδαυρο

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Θρίλερ στη Κόρινθο: 45χρονη μητέρα δυο παιδιών βρέθηκε νεκρή στην άκρη του δρόμου

Μυστήριο με τον θάνατο 45χρονης μητέρας στη Κόρινθο, καθώς το πτώμα της βρέθηκε σε χωματόδρομο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Κόρινθος νεκρή γυναίκα

Ένα μακάβριο θέαμα εντοπίστηκε στην Κορινθία και συγκεκριμένα στον δρόμο Αθίκια – Ρυτό στην περιοχή Άγιος Αντρέας, αφού βρέθηκε το πτώμα μίας γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hlektra, η άτυχη γυναίκα, Π.Α. ήταν 45 ετών η οποία διέμενε στα Αθίκα και ήταν χωρισμένη με δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θανάτου της, ούτε και το πώς βρέθηκε το πτώμα της εκεί.

Πτώμα γυναίκας σε χωματόδρομο της Κορίνθου
Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες όσο προχωρά η έρευνα της Αστυνομίας η οποία είναι σε εξέλιξη αλλά και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Διαλύθηκε μηχανή μετά από σφοδρότατη σύγκρουση με αυτοκίνητο

Κι άλλο σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη. Στο νοσοκομείο ο οδηγός μηχανής μετά από σφοδρότατη σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Συνέπεια της σύγκρουσης στην Κρήτη είναι να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής και να διακομισθεί στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ, σε σοβαρή κατάσταση. Μάλιστα, ο αναβάτης υποβάλλεται αυτή την ώρα (12:30) σε χειρουργική επέμβαση.

Διαλύθηκε μηχανή μετά από σφοδρότατη σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ο οδηγός έχει υποστεί ορθοπεδικές κακώσεις, ρήξη ήπατος και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε όταν κάτω από άγνωστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες, η μηχανή συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης της Ιεράπετρας Λασιθίου.

Στιγμές που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα του αναβάτη μιας μηχανής στην Αυστραλία ο οποίος καρφώθηκε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 140χλμ/ώρα πάνω σε φορτηγό.

Διαλύθηκε μηχανή μετά από σφοδρότατη σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Λασίθι

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share