Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΣΕΠ: 77 προσλήψεις για νέα ομάδα στο Κτηματολόγιο - «Βροχή» οι αιτήσεις για μια θέση στο Δημόσιο

Ποιες είναι οι θέσεις και οι προϋποθέσεις;

28 Μαΐου 2021 17:15
ΑΣΕΠ: 77 προσλήψεις για νέα ομάδα στο Κτηματολόγιο - «Βροχή» οι αιτήσεις για μια θέση στο Δημόσιο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Προκήρυξη για πρόσληψη 77 υπαλλήλων, που θα απαρτίζουν μια νέα ομάδα δράσης, πραγματοποίησε το ΑΣΕΠ, με τις αιτήσεις τον τελευταίο καιρό να έρχονται υπό τη μορφή «βροχής».

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ομάδα δράσης θα τρέξει το πρόγραμμα κτηματογράφησης αλλά και την μετεξέλιξη των υποθηκοφυλακείων σε 92 Κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα για το Κτηματολόγιο.

«Η ομάδα θα αποτελείται από μηχανικούς, επιστήμονες πληροφορικής και νομικούς, οι οποία θα προσληφθούν για τρία χρόνια και θα αναλάβουν μεταξύ άλλων να στήσουν τη νέα δομή του Κτηματολογίου, υλοποιώντας τους διαγωνισμούς για τον εξοπλισμό τους, τη μεταφορά αρχείων από τα υποθηκοφυλάκεια και τις συγχωνεύσεις αυτών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στα Νέα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για το Κτηματολόγιο, Γιώργος Στύλιος, τη στιγμή που υπάρχει και νέος πρόεδρος.

Οι προσλήψεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Οπως επισημαίνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης «παράλληλα αναζητούμε λύσεις για τη στελέχωση των 92 Κτηματολογικών Γραφείων και υποκαταστημάτων τους, αφού μεγάλο μέρος του προσωπικού έχει μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες.

Μέσα στο επόμενο διάστημα το Κτηματολόγιο θα καλέσει μέσω ΑΣΕΠ τους υποψηφίους για να δηλώσουν υποψηφιότητα από τις 5 έως 20 Ιουλίου.

ΑΣΕΠ προσλήψεις

Οι νέες θέσεις/ τομείς που θα καλύψουν οι νεοπροσληφθέντες:

- Πέντε κεντρικοί συντονιστές μετάπτωσης, Θα υποστηρίξουν κεντρικές υπηρεσίες και θα παρακολουθούν 17 περιφερειακούς συντονιστές, στην διεκπεραίωση των απαιτούμενων διοικητικών , οργανικών και οικονομικών εργασιών.

- Δεκαεπτά περιφερειακοί συντονιστές μετάπτωσης, Θα διεκπεραιώνουν όλες τις απαιτούμενες διοικητικές, οργανωτικές ενέργειες για την ενσωμάτωση των υποθηκοφυλακείων.

- Δύο στελέχη ενημέρωσης χωρικών δεδομένων. Θα παρέχουν τεχνική υποστήριξη για την ενημέρωση και βελτίωση της ακρίβειας της χωρικής κτηματολογικής βάσης δεδομένων.

- Έντεκα στελέχη διαχείρισης, ελέγχου ποιότητας παραδοτέων, τεχνικής υποστήριξης των μελετών κτηματογράφισης και υποστήριξης των Επιτροπών Ενστάσεων.

- Δύο στελέχη τεχνική υποστήριξης αρχείου και προώθησης υπηρεσιών.

- Πέντε διαχειριστές κτιριακών εγκαταστάσεων. -

- Τέσσερις διαχειριστές προμηθειών Κτηματολογικών Γραφείων.

- Εξι οικονομικά στελέχη

- Πέντε στελέχη διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Διοικητικής Μέριμνας.

- Είκοσι στελέχη Πληροφορικής

ΑΣΕΠ: Πάνω από 18.000 οι αιτήσεις

Ο ΑΣΕΠ γνωστοποίησε την Παρασκευή το πλήθος των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της προκήρυξης 4Κ/2021.

Η προκήρυξη 4Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εβδομήντα έξι (76) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εννέα φορείς του Δημοσίου.

Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 18.836.

Δείτε ΕΔΩ το πλήθος των προτιμήσεων ανά ειδικότητα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share