Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Απίστευτο! Μετά από 25 χρόνια ομολόγησε ληστεία και επέστρεψε τα χρήματα

Δεν έχει ξαναγίνει

28 Μαΐου 2021 14:37
Απίστευτο! Μετά από 25 χρόνια ομολόγησε ληστεία και επέστρεψε τα χρήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, αλλά είναι πραγματικότητα και η αλήθεια είναι πώς κάτι αντίστοιχο δεν έχει ξαναγίνει.

Ένας 48χρονος, άφησε άφωνους αστυνομικούς στην Κρήτη, αφού παρουσιάστηκε στο τμήμα και ομολόγησε ότι το 1996 λήστεψε τράπεζα στην περιοχή της Αλικαρνασσού!

Ο άνδρας που τότε ήταν φοιτητής είχε καταφέρει να αποσπάσει από την ταμία της τράπεζας το ποσό των 450.000 σε δραχμές.

Σήμερα, τόσα χρόνια μετά ο 48χρονος ένιωσε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ζητήσει συγνώμη με τον τρόπο του και να επιστρέψει μέσω της Αστυνομίας στην τράπεζα το ποσό των 1330 ευρώ, όσα δηλαδή και τα χρήματα που είχε αποσπάσει τότε. Παράλληλα, διαβάστε για τον αστυνομικού που του έκλεψαν 15.000 ευρώ μέσα από το αστυνομικό τμήμα.

Ομολόγησε ληστεία 25 χρόνια μετά

Όπως μεταδίδει το cretalive, ο ίδιος φέρεται να εξήγησε στους εμβρόντητους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν να προβεί σε αυτή την ομολογία τόσα χρόνια μετά. Για την συγκεκριμένη ληστεία του 1996 οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές Ασφαλείας είχαν ταυτοποιήσει ως εμπλεκόμενο ένα άλλο άτομο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι ο 48χρονος περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς διέπραξε την ληστεία, ισχυριζόμενος ότι ήταν μόνος του. Έδωσε στην ταμία ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι έφερε πάνω του πιστόλι και υπό την απειλή αυτή, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα. Το κίνητρο για τη ληστεία ήταν ότι χρωστούσε λόγω τζόγου.

Σύμφωνα με πηγές του Cretalive, πλέον η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αφού η κατάθεση με τα όσα ομολογεί και περιγράφει ο 48χρονος θα διαβιβαστούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω.

Σε ότι αφορά τα χρήματα που παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα, θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share