Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Λιοντάρια δραπέτευσαν στο λιμάνι του Πειραιά»: Fake News ή πραγματικότητα;

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

28 Μαΐου 2021 14:04
«Λιοντάρια δραπέτευσαν στο λιμάνι του Πειραιά»: Fake News ή πραγματικότητα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις τελευταίες ημέρες το φως της επικαιρότητας έχουν δει αρκετές ειδήσεις με πρωταγωνιστές διάφορα ζώα... Τα φίδια στην Θεσσαλονίκη, τα αγριογούρουνα στην Κηφισιά, ενώ από αργά χθες το βράδυ έκανε την εμφάνισή της άλλη μία με λιοντάρια στον Πειραιά.

Αυτή μάλιστα κυκλοφόρησε μέσω των social media και ούτε λίγο, ούτε πολύ ανέφερε πως τέσσερα τέτοια ζώα που είχαν μεταφερθεί στην χώρα, δραπέτευσαν από τον χώρο που κρατούνταν και κυκλοφορούσαν ελεύθερα στο λιμάνι.

Μάλιστα, υπήρχε και σχετική φωτογραφία που τα έδειχνε να είναι σε ένα χώρο με κοντέινερ που υποτίθεται πως ήταν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Από την αρχή, οι περισσότεροι αντιμετώπισαν με επιφύλαξη την συγκεκριμένη «είδηση», ενώ κάποιοι έκαναν πλάκα, καθώς δεν πίστευαν οτι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Και τελικά είχαν δίκιο, δεν υπήρξε κανένα τέτοιο περιστατικό στον Πειραιά, καθώς ούτε το λιμενικό, ούτε οι Cosco, ούτε κανένας άλλος που θα είχε εμπλοκή, δεν γνώριζε κάτι τέτοιο.

Η είδηση «Λιοντάρια δραπέτευσαν στο λιμάνι του Πειραιά» τελικά αποδείχθηκε πως ήταν fake news.

Δείτε την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρια λιμάνι Πειραια

Λιοντάρι δάγκωσε εκπαιδευτή – Σοκάρουν οι εικόνες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο, στο οποίο ένα λιοντάρι φαίνεται να επιτίθεται στον εκπαιδευτή του προκαλώντας πανικό. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ζωντανό πρόγραμμα τσίρκου στη Ρωσία. Τι συνέβη;

Ένα από τα δύο λιοντάρια που βρισκόταν στη σκηνή, επιτέθηκε στον εκπαιδευτή και άρχισε να τον δαγκώνει. Άμεσα τα μέλη του σόου επενέβησαν για να διώξουν το ζώο, χτυπώντας το με μεταλλικές ράβδους.

Στα social media χιλιάδες χρήστες αναφέρθηκαν στις συγκλονιστικές εικόνες και μάλιστα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την βία που ασκήθηκε στο ζώο. Επίσης, πολλοί τόνισαν ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο τσίρκο αλλά στη φύση. Εκεί δηλαδή που ανήκει. Εχετε δει λιοντάρι να κάνει βόλτα σε πάρκινγκ;

Οι άνθρωποι του τσίρκου σε ενημέρωσή τους ανέφεραν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με ζωολογικό κήπο, με σκοπό να ανταλλάξουν το λιοντάρι, με ένα μικρότερη ηλικίας, με σκοπό το ζώο που επιτέθηκε να μην το επαναλάβει στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Μια έγκυος γυναίκα υπέστη επιληπτική κρίση από το σοκ.

Έβγαλε αυτή τη φωτογραφία και πήγε για ύπνο – Tην επόμενη μέρα δεν πίστευε στα μάτια του

Στην Ελλάδα μπορεί να μην είμαστε συνηθισμένοι με τον βαρύ χειμώνα, αλλά σε άλλες χώρες οι πολίτες αναγκάζονται να ζουν με πολικές θερμοκρασίες, όπως στην Ρωσία.

Στην φωτογραφία που θα δείτε, ο άνδρας πάρκαρε το αυτοκίνητο κανονικά κάτω από το σπίτι, ενώ το χιόνι έπεφτε αδιάκοπα. Ωστόσο, όταν ξύπνησε το πρωί για να φύγει για την δουλειά του είδε μια εικόνα που θα την θυμάται για πολύ καιρό ακόμα.

Το αυτοκίνητο του, όπως βλέπετε και εσείς είχε εξαφανιστεί από την έντονη χιονόπτωση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το εντοπίσει.

Έβγαλε αυτή τη φωτογραφία και πήγε για ύπνο

Στο βίντεο, θα δείτε έναν τυπικό χειμώνα στην χώρα.

Λίγο πριν πεθάνει ο 95χρονος παππούς της τράβηξε αυτή την φωτογραφία - Μόλις δείτε τι κρατάει στα χέρια του θα δακρύσετε (Video)

Λίγο πριν πεθάνει ο 95χρονος παππούς της τράβηξε μια φωτογραφία. Μόλις δείτε τι κρατάει στα χέρια του θα δακρύσετε! O Αλεξάντερ και η Ζανέτ ζούσαν στην Καλιφόρνια. Κι όσο για τον παρελθοντικό χρόνο, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Λέμε ζούσαν, γιατί δεν είναι πλέον ανάμεσα μας.

Αυτό το ζευγάρι έζησε μαζί 75 ολόκληρα χρόνια και πέθανε και μαζί!Έφυγε αγκαλιασμένο και αγαπημένο μέχρι τέλους! Παράλληλα μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε.

Οι 95χρονοι ηλικιωμένοι γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν όταν ήταν μόλις 8 ετών! Παντρεύτηκαν το 1940 κι από τότε έζησαν μαζί, ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι. Πριν λίγες βδομάδες ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Δεδομένου ότι η Ζανέτ είχε κι αυτή πρόβλημα με την υγεία της, το ζευγάρι αποφασίστηκε να νοσηλευτεί σε διπλανά κρεβάτια. Κρεβάτια που ένωσαν για να είναι ακόμη και στον πόνο μαζί.

Πέθαναν αγκαλιασμένοι

75 χρόνια μετά, πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. “Περίμενε με, θα έρθω σύντομα κοντά σου”, είπε η Ζανέτ στον Αλεξάντερ λίγο πριν εκείνος φύγει. Έμειναν 75 χρόνια μαζί και δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει! “Οι καρδιές τους χτυπούσαν σαν μία, από τότε που τους θυμάμαι” λέει η κόρη τους, Έιμι.

Η υγεία της Ζανέτ χειροτέρευσε αισθητά από τη στιγμή που ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του. Ίσως ένιωθε με κάποιο τρόπο πως το τέλος του πλησιάζει και δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του. Έζησαν όλη τους τη ζωή μαζί και θα έφευγαν και μαζί. Κι έτσι έγινε!

Το αγαπημένο ζευγάρι άφησε πίσω του 5 παιδιά, 10 εγγόνια και 6 δισέγγονα! Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως η αγάπη αυτών των δύο παππούδων ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπαιρναν μαζί τις τελευταίες τους ανάσες! Κι όμως έγινε! Ο Αλεξάντερ και η Ζανέτ πέθαναν αγκαλιά. Κι έδειξαν έτσι σε όλους μας πως η πραγματική αγάπη όχι μόνο υπάρχει αλλά νικά τα πάντα. Ακόμη και το θάνατο!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share