Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χανιά: Σπαράζει καρδιές ο πατέρας της 11χρονης - Η μάνα έφτασε τελευταία στιγμή στην κηδεία

«Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι δίπλα σου»

28 Μαΐου 2021 13:00
Χανιά: Σπαράζει καρδιές ο πατέρας της 11χρονης - Η μάνα έφτασε τελευταία στιγμή στην κηδεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά της Κρήτης.

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στα βράχια, έπειτα από πτώση, ενώ η αστυνομία ερευνά εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Τραγικές φιγούρες στη κηδεία της 11χρονης ήταν οι γονείς της. Η μητέρα της έφτασε δέκα λεπτά πριν το τέλος της κηδείας με τη συνοδεία της αστυνομίας. προκειμένου να την προστατεύσουν από τυχόν εντάσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Ο πατέρας της Ιωάννας λύγισε στο τελευταίο αντίο και μονολογούσε: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου»

Ωστόσο η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγο του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα δύο ακόμη ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλο χώρο.

Σπαραγμός στη κηδεία της 11χρονης Ιωάννας

Χανιά: "Την ώρα που είχε εξαφανιστεί η 11χρονη η μάνα της..." - Μυστήριο με την μητέρα!

Τραγωδία στα Χανιά: Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1 μίλησε η γιαγιά της 11χρονης, που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά και συγκλόνισε με τα λόγια της, την ίδια στιγμή που έχει διαρρεύσει φωτογραφία σοκ από το σημείο της τραγωδίας.

«Δυστυχώς ο πόνος αυτός και μάνας και παιδιών και πατέρα και γιαγιάδες είναι πολύ πολύ οδυνηρός και δεν περνιέται εύκολα, αν έθαβαν εμένα δεν θα στεναχωριόμουν να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα χαστούκι με δυο παλάμες, όχι με μία και με τρείς μπορώ να πω αλλά δυστυχώς πλέον είναι αργά τα πράγματα δεν αλλάζουνε αυτή την στιγμή. Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον μας ο μπαμπάς, τον παππού, την γιαγιά να είμαστε μια γροθιά. Εγώ αυτή την στιγμή, θέλω πρώτα να ηρεμήσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Εγώ βλέπω ότι έχασα την εγγόνα μου και είμαι τριπλά στεναχωρημένη. Η νεκροψία δεν δείχνει ούτε βιασμό και πιθανόν το παιδί παραπάτησε και ζαλίστηκε».

Η τραγική γιαγιά μίλησε και για τη μητέρα της 11χρονης, η οποία καθυστέρησε να δηλώσει την εξαφάνιση και τόνισε ότι «το παιδί περιπλανιόταν τη νύχτα κι εκείνη δήλωσε την εξαφάνιση το άλλο πρωί. Βέβαια δεν ήμουν ούτε μπροστά ούτε να έβλεπα τι συμβαίνει και γιατί πήγε πρωί βράδυ; δεν έπιασε το τηλέφωνο να πει ότι ‘αυτό το πράγμα συμβαίνει’ αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Έπρεπε να μας ειδοποιήσει έστω να βγούμε και εμείς λίγο να το ψάξουμε μπορεί να το είχαμε βρει μπορεί να ζούσε μπορεί να είχε χτυπήσει μπορούσε να ζούσε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share