Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ομόνοια: Ανδρας «κόλλησε» πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο και αυνανίστηκε - Το προφίλ του δράστη

Αδιανόητο περιστατικό

28 Μαΐου 2021 10:38
Ομόνοια: Ανδρας «κόλλησε» πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο και αυνανίστηκε - Το προφίλ του δράστη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης βλέπει το φως της δημοσιότητας, το οποίο μάλιστα σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό, στο ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο, «κόλλησε» πάνω σε μία 19χρονη, άνοιξε το παντελόνι του, αυνανίστηκε και αφού ολοκλήρωσε την αισχρή πράξη του, εξαφανίστηκε.

Το αδιανόητο περιστατικό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:20 το πρωί της Τετάρτης. Επίσης, ενα φοβερό σκηνικό έλαβε τόπο σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να λέει κάτι σε νεαρό, με αποτέλεσμα να τον εξοργίσει και να αρχίσει ο καβγάς.

Ολοκλήρωσε τη πράξη του και εξαφανίστηκε

Ολοκλήρωσε τη πράξη του και εξαφανίστηκε

Η 19χρονη, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 12, που εκτελεί το δρομολόγιο Λένορμαν στην Ομόνοια.

Μαζί της ανεβαίνει και ο μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος προφανώς την είχε βάλει στο μάτι από τη στάση και λίγα λεπτά αργότερα, θα περνούσε στη δεύτερη φάση του διεστραμμένου του σχεδίου.

Λόγω της ώρας, το λεωφορείο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ο ανώμαλος, πλησιάζει την κοπέλα, «κολλάει» πάνω της, ανοίγει το παντελόνι και αρχίζει να αυνανίζεται.

Η κοπέλα κυριεύεται από τρόμο και τα χάνει. Ο φόβος την κάνει να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Ο άνδρας, αφού ολοκληρώνει την αισχρή του πράξη, κουμπώνει το παντελόνι απομακρύνεται, κατεβαίνει στη στάση Παπαθανασίου και εξαφανίζεται.

Το προφίλ του δράστη

Το προφίλ του δράστη

Η κοπέλα μόλις καταφέρνει να συνέλθει από το σοκ, μεταβαίνει στο Τμήμα Κολωνού και καταγγέλλει όλα όσα φρικτά βίωσε στο λεωφορείο της γραμμής 12. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει λόγω φόβου, όμως έδωσε πλήρη περιγραφή του ανώμαλου επιβάτη.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πρόκειται για άτομο γύρω στα 40, περίπου 1.70, που φορούσε κοντομάνικη μπλούζα ροζ και πορτοκαλί με γκρι γράμματα. Οι αστυνομικοί με οδηγό την κατάθεση της κοπέλας προσπαθούν να εντοπίσουν τον ανώμαλο επιβάτη.

Συμμορίες ανήλικων ληστών εν δράσει με δεύτερο θύμα μέσα σε μια βδομάδα έναν 16χρονο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ξυλοδαρμών με θύτες αλλά και θύματα ανήλικους.

Το νέο περιστατικό καταγράφηκε την περασμένη Δευτέρα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, όταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα μια ομάδα ανήλικων ληστών επιτέθηκε σε έναν μαθητή που βρισκόταν στον σταθμό με σκοπό να τον ληστέψει.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 20:50 όταν δυο μαθητές ηλικίας 16 ετών κάθονταν στην αποβάθρα του σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Ο ένας είχε κρεμασμένο ένα τσαντάκι τύπου μπανάνα στον ώμο του όταν ξαφνικά τους πλησιάζει μια ομάδα ανηλίκων, ανάμεσα τους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο μαθητών, και ένα παιδί ηλικίας 10-12 ετών, ορμάνε στον έναν και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα για να του αρπάξουν το τσαντάκι.

Συμμορίες ανήλικων ληστών εν δράσει με δεύτερο θύμα

Ο 16χρονος βάζει τις φωνές και αντιστέκεται ενώ διερχόμενοι πολίτες σπεύδουν να βοηθήσουν, με αποτέλεσμα οι δράστες να το βάλουν στα πόδια. Οι αστυνομικοί, με οδηγό τις μαρτυρίες των θυμάτων και τις κάμερες, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους ανήλικους δράστες, ενώ εξετάζεται αν έχουν πραγματοποιήσει και άλλες ληστρικές επιδρομές στην περιοχή.

Καισαριανή: Επίθεση 15 ατόμων με ρόπαλα σε ανήλικους

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» κατέληξε ένας 15χρονος μαθητής, ύστερα από άγρια επίθεση που δέχτηκε σε γηπεδάκια όπου έπαιζε μαζί με φίλους του στην Καισαριανή.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης όταν ο 15χρονος καθόταν με τρεις ανήλικους φίλους του σε γηπεδάκια μπάσκετ που βρίσκονται πίσω από το Δημαρχειο της Καισαριανής.

Εκεί τους πλησίασαν περίπου 15 άτομα μαυροφορεμένα με κουκούλες, μάσκες προσώπου και ξύλινα ρόπαλα στα χέρια. Τους περικύκλωσαν και αφού τους ρώτησαν από πού είναι, άρχισαν να τους χτυπάνε με γροθιές και με τα ξύλινα ρόπαλα.

Καισαριανή: Επίθεση 15 ατόμων με ρόπαλα σε ανήλικους

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους αφαιρώντας ένα σακίδιο πλάτης από τον παθόντα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Σοφία από τον πατέρα του, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία εξετάζει το κατά πόσο το συμβάν σχετίζεται με δράση ομάδας ανηλίκων που επιτίθεται σε ανήλικους άλλων περιοχών, συντηρώντας «βεντέτες» που ανήκουν στο παρελθόν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share