Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πτώση ατόμου στις γραμμές του ηλεκτρικού στην Καλλιθέα – Πρόβλημα στα δρομολόγια

Άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο

27 Μαΐου 2021 18:46
Πτώση ατόμου στις γραμμές του ηλεκτρικού στην Καλλιθέα – Πρόβλημα στα δρομολόγια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πτώση ατόμου στις γραμμές του ηλεκτρικού στην Καλλιθέα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο σημείο επιχειρούν άνδρες της πυροσβεστικής, σύμφωνα με ενημέρωση από την υπηρεσία, ενώ αναμένεται ασθενοφόρο για την παραλαβή του ατόμου που είναι τραυματισμένο.

Εξαιτίας του περιστατικού τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ πραγματοποιούνται από Κηφισιά μέχρι Ταύρο και από Φάληρο μέχρι Πειραιά.

Πτώση ατόμου στις γραμμές του ηλεκτρικού στην Καλλιθέα

Αγία Παρασκευή: Εφιάλτης για 22χρονη - Την γνώρισε μέσω Facebook και τη βίασε

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μια 22χρονη, η οποία όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές έπεσε θύμα βιασμού από έναν συνομήλικο της, που γνώρισε μέσω του Facebook.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με την κοπέλα να βρίσκεται ακόμα σε άθλια κατάσταση και να προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που έχει υποστεί. Το θύμα του βιασμού είχε γνωριστεί με τον 22χρονο πριν από δύο μήνες μέσω του Facebook. Αντάλλαξαν μηνύματα και είχαν συναντηθεί άλλη μια φορά πριν το περιστατικό της 19ης Μαΐου που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η κοπέλα, ο δράστης την έβλεπε ερωτικά με την ίδια να προσπαθεί να τον αποφύγει.

Αγία Παρασκευή: Εφιάλτης για 22χρονη

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης είχαν προγραμματίσει το δεύτερο ραντεβού τους. Βρέθηκαν στο Περιστέρι κι έκαναν μια βόλτα στην περιοχή. Ο 22χρονος επιχείρησε αρκετές φορές να την φιλήσει χωρίς την θέληση της. Τελικά ο νεαρός κι αφού συμφώνησε κι η κοπέλα, την συνόδευσε στο σπίτι της.

Γύρω στις 22:30 επιβιβάστηκαν σε συρμό του μέτρο και κατέβηκαν στην στάση του Νομισματοκοπείου. Αφού κατέβηκαν από το συρμό, ξεκίνησαν να βαδίζουν στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής με προορισμό το σπίτι της 22χρονης. Φτάνοντας πίσω από ένα βενζινάδικο, ο δράστης τράβηξε την κοπέλα από το χέρι κι εκείνη, μάταια, προσπάθησε να αντισταθεί. Την έριξε στο έδαφος με δύναμη και τη βίασε.

Κατά τη διάρκεια της πράξης ο 22χρονος κρατούσε κλειστό το στόμα της κοπέλας για να μη καλέσει σε βοήθεια. Μόλις ο νεαρός άνδρας τελείωσε την απεχθή πράξη του, άφησε την κοπέλα στο σημείο κι εξαφανίστηκε.

Η 22χρονη το μεσημέρι της επόμενης ημέρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής και υπέβαλλε μήνυση για βιασμό κατά του συνομήλικου της. Η κοπέλα έδωσε τα στοιχεία και φωτογραφίες του νεαρού οι οποίοι ψάχνουν να τον εντοπίσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share