Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της "Δήμητρας" από το «Δρομοκαΐτειο» - Όταν είχε πέσει θύμα βαρβάτου ξυλοδαρμού

Μυστήριο με την εξαφάνισή της

27 Μαΐου 2021 13:07
Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της "Δήμητρας" της Λέσβου!

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος κάλεσε χθες την Γραμμή Ζωής και ανέφερε ότι έπεσε πάνω στον άνθρωπο που είχε δει στην τηλεόραση μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού Silver Alert για την ανεύρεση του!

Η Γραμμή Ζωής είχε ειδοποιηθεί πρώτα από τους οικείους της, το απόγευμα της Τετάρτης.

«Έχω την εντύπωση και με μεγάλη σιγουριά πιστεύω ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν στο Προκόπι Εύβοιας έξω από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου» αναφέρει στο protothema.gr o Χαλκιδαίος επιχειρηματίας.

Για να προσθέσει: «Κάτι έλεγε μόνος του χαμογελαστά και με χαιρέτησε. Είχε μαζί του ένα μικρό σλιπιμπανκ και ένα ταγάρι χιαστί. Το παντελόνι που φορούσε ήταν λίγο κοντύτερο από το κανονικό, σι θρου μπλουζάκι και κολιέ στον λαιμό του. Τον είδα πάλι στις 09:00 με τα ίδια ρούχα στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Χαλκίδα με την Νέα Αρτάκη στην στροφή Τσεκούρα με κατεύθυνση προς Νέα Αρτάκη».

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 'Δήμητρας' από το «Δρομοκαΐτειο»

Ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος δημοσιοποίησε την μαρτυρία του στην σελίδα του στο Facebook και μια φίλη του, ισχυρίζεται ότι πιθανόν να συνάντησε μπροστά της τον Δημήτρη Καλογιάννη. Συγκεκριμένα, γράφει: «Σήμερα που ανεβαίναμε με τα πόδια στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο λίγο μετά τον Άγιο, μας μίλησε ένας κύριος που έψαχνε πώς να πάει στον Άι Γιώργη. Μοιάζει πολύ με την φωτογραφία. Μακάρι να βρεθεί».

O επιχειρηματίας δημοσιοποίησε την μαρτυρία του στη σελίδα του στο Facebook και τότε μια φίλη του σχολίασε ότι είδε και εκείνη το συγκεκριμένο πρόσωπο. «Σήμερα ( Πέμπτη 26 Μαϊου) που ανεβαίναμε με τα πόδια στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο λίγο μετά τον Άγιο, μας μίλησε ένας κύριος που έψαχνε πως να πάει στον Άϊ Γιώργη. Μοιάζει πολύ με τον κύριο στη φωτογραφία», έγραψε.

Η «Γραμμή Ζωής» ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

O Δημητρης Καλογιάννης είναι 64 ετών έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Δήμητρα της Λέσβου: Όταν είχε πέσει θύμα βαρβάτης επίθεσης από ανήλικους

Στα τέλη της περασμένης χρονιάς μια ομάδα νέων παιδιών, αγοριών και κοριτσιών ακόμα και 12 έως 14 ετών, εισέβαλαν στο σπίτι της και προέβησαν σε απρέπειες τις οποίες και κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και μετέδωσαν στο διαδίκτυο!

Χαρακτηριστική είναι η επίθεση και εισβολή που δέχθηκε προχθές, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, όταν ανήλικοι αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι της Δήμητρας, από το παράθυρο. Σε βίντεο που ανέβασαν οι ανήλικοι, φαίνεται να χοροπηδούν μέσα στο σπίτι της και πάνω σε έπιπλά βγάζοντας κραυγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Στο Νησί, κάτοικοι της περιοχής μιλάνε για πολύ οξυμένες σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών οι οποίες από μεριάς των ανηλίκων έχουν χαρακτηριστικά βεντέτας.

Χαρακτηριστική η περίπτωση προχθές δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το βράδυ που οι ανήλικοι αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι του Δημήτρη από το παράθυρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share